Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

Σε άριστη φυσική κατάσταση ο τραγουδιστής Sir Cliff Richard-Μάθετε το μυστικό!Δείτε τις φωτογραφίες!


Δεν υπάρχουν πολλοί άνδρες που πλησιάζοντας την όγδοη δεκαετία της ζωής τους θα είναι στην ευχάριστη θέση να φωτογραφίζονται γυμνοί απο τη μέση και πάνω.
Ο Sir Cliff Richard είναι μια πραγματικά ευχάριστη εξαίρεση.


Εκτός από λίγες περισσότερες τρίχες στο στήθος, η εικόνα του μοιάζει σχεδόν απαράλλαχτη συγκριτικά με τις φωτογραφίες για την ταινία "Summer Holiday",που τραβήχτηκαν 47 χρόνια πριν.


Ο Sir Cliff, που γίνεται 70 τον Οκτώβριο, επέδειξε το εξαιρετικής φόρμας σώμα του για το ημερολόγιό του για το 2011!
Λέει ότι το μυστικό της αιώνιας νεότητας του είναι οτι ...

παίζει τένις τρεις φορές την εβδομάδα,πίνει δύο ποτήρια κόκκινο κρασί την ημέρα και καταλώνει ημερησίως μια δόση λεκιθίνης,ένα συμπλήρωμα διατροφής που παράγεται από σόγια, το κρέας και τα αυγά, και που οι ειδικοί ισχυρίζονται οτι περιορίζει την ικανότητα του οργανισμού για το σχηματισμό λίπους .
Επίσης,πέρασε τρία χρόνια κάνοντας τη δίαιτα της Ομάδας Αίματος,κατά την οποία δεν έτρωγε σιτάρι ή γαλακτοκομικά προϊόντα.


"Η ηλικία δεν παίζει ρόλο εάν είστε αρκετά τυχεροί και έχετε καλή υγεία. Δεν είχα ποτέ σοβαρά προβλήματα και δεν μπήκα ποτέ στο νοσοκομείο.
Άκουσα ότι η ηλικία των 60 είναι τα νέα 40,έτσι κάνω και εγώ τα 70 τα..νέα 50! Εάν μπορείτε να παρατείνετε τη ζωή σας και να κρατήσετε μακριά το θάνατο για λίγο ακόμα, γιατί να μην το κάνετε; Θα ήθελα να παίξω τένις στα 100α γενέθλια μου και θα το κάνω.
Αξίζει να σας πώ επίσης πως οι σωματικές μου αναλογίες είναι ίδιες όπως πριν από 30 χρόνια. Και το βάρος μου"!


Παραδέχτηκε πως έχει κάνει Botox προσπαθώντας να εξαλείψει κάπως τις ρυτίδες γύρω από τα μάτια , όμως δεν του άρεσε το τα αποτέλεσμα.
Ωστόσο δήλωσε πρόσφατα: "Δεν θα ήμουν κατά των μικρών αισθητικών επεμβάσεων στο μέλλον.Δεν θα ήθελα να κάνω ολικό λίφτινγκ πάντως, μόνο "λίγα "πραγματα". 
Ο Sir Cliff Richard ανακοίνωσε μια σειρά από συναυλίες για τον εορτασμό του 70ού έτους της ηλικίας του και θα πραγματοποιήσει συναυλία στο Royal Albert Hall τον Οκτώβριο.


ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ



Share/Bookmark