Πέμπτη 5 Αυγούστου 2010

Πωλείται το σπίτι,που πέθανε ο Michael Jackson - Δείτε σε 13 φωτογραφίες πώς είναι το σπίτι!



Το μέγαρο Holmby Hills,που ο Michael Jackson έλαβε υπερβολική δόση προποφόλης και πέθανε,πωλείται έναντι $ 28 εκ. - αλλά οι ιδιοκτήτες ζητούν περίπου 10 εκατομμύρια δολάρια λιγότερα απ 'ό, τι πριν από ο MJ φύγει από τη ζωή.


Το 17.171 τετραγωνικών ποδιών σπίτι στο Ν. Carolwood Drive - το οποίο περιλαμβάνει...

7 υπνοδωμάτια, γκαράζ 7 αυτοκινήτων, και 13 τουαλέτες - επίσημα διατίθεται προς πώληση απο τη Δευτέρα ... με τιμή 28.995.000 δολάρια.


Πολλοί θαυμαστές του Michael Jackson έχουν ήδη εκδηλώσει ενδιαφέρον - ενδεχομένως μόνο και μόνο για να δούν από κοντα που έζησε τις τελευταίες του στιγμές ο "Βασιλιάς της Pop" - αλλά οι ιδιοκτήτες έχουν ζητήσει όλοι οι δυνητικοί αγοραστές να περάσει από ένα είδος "εκτεταμένης συνέντευξης", πριν κάποιος το αποκτήσει.


Το 2008, ο ιδιοκτήτης του ακινήτου Ed Hardy, Διευθύνων Σύμβουλος Hubert Guez, προσπάθησε προσπάθησε και τότε να το πουλήσει για 38 εκατομμύρια δολάρια ... αλλά όταν αυτό δεν "προχώρησε", συμφώνησε να αφήσει τον Michael Jackson ζουν στο σπίτι όσο εκείνος θα προετοιμαζόταν για την πολυαναμενόμενη περιοδεία του «This Is It".


Πρόσφατα επίσης προσπάθησε να ενοικιάσει το ακίνητο για 300.000 δολάρια το μήνα ... αλλά τελικά αποφάσισε ότι θα ήταν καλύτερα να απαλλαγεί μια και καλή από αυτό, γι' αυτό και το πωλεί σε αυτή τη τιμή.


ΔΕΙΤΕ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ

















Share/Bookmark