Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

Kόντρα για τους καλεσμένους;

Εσωτερικός πόλεμος κόντεψε να ξεσπάσει στο STAR στις εκπομπές της Τατιάνας Στεφανίδου, της Χριστίνας Λαμπίρη και της Ελεονώρας Μελέτη. Αιτία στάθηκαν οι καλεσμένοι και το ποια εκπομπή έχει προτεραιότητα στους «πρωταγωνιστές» της επικαιρότητας.
 Προκειμένου να αποφευχθεί η...
σύρραξη στο κανάλι της Κηφισιάς, ο διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης Σταμάτης Μαλέλης ξεκαθάρισε τα πράγματα σε όλες! Εκτός από τις κόντρες στις εκπομπές που προβάλλονται σε διαφορετικά κανάλια υπάρχουν και οι μάχες που δίνονται στο εσωτερικό των καναλιών, με κάποιες εκπομπές να προσπαθούν να «κλέψουν» από τους γείτονές τους θέματα και καλεσμένους.
Στη συγκεκριμένη περίπτωση μπορεί να μην υπήρξε «κλοπή», κόντεψε όμως να ξεσπάσει φωτιά! Ολα ξεκίνησαν όταν οι εκπομπές του STAR «Πρωινή Μελέτη», «Super Star» και «Αξίζει να το δεις» έμαθαν ότι σε πολλές περιπτώσεις και οι τρεις διεκδικούν τα ίδια πρόσωπα ως καλεσμένους. 


Το… κερασάκι στην τούρτα των καλεσμένων ήταν η Μαριέττα Χρουσαλά, την οποία μετά τη δημοσιοποίηση του πάρτι στο θωρηκτό «Αβέρωφ» πολλοί κυνηγούν για μία τηλεοπτική συνέντευξη. Κάτι που φαίνεται πως κατάφερε η Τατιάνα Στεφανίδου για μία από τις πρώτες εκπομπές της, αναστατώνοντας τους υπεύθυνους των υπόλοιπων εκπομπών του STAR. Τον ρόλο του πυροσβέστη-διαμεσολαβητή έπαιξε ο Σταμάτης Μαλέλης, ο οποίος σε σύσκεψη με τις τρεις παρουσιάστριες ξεκαθάρισε πως σε πρόσωπα επικαιρότητας θα δίνεται άμεση προτεραιότητα στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου. Μάλιστα, επιθυμώντας να δημιουργήσει όσο το δυνατόν καλύτερο κλίμα στις εκπομπές του STAR ο διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης είπε ότι οι άλλες εκπομπές θα έχουν άφθονο υλικό από το backstage των συνεντεύξεων για το «Αξίζει να το δεις», ενδυναμώνοντας έτσι περισσότερο το πρόγραμμα του καναλιού! 


Οι τρεις παρουσιάστριες βγήκαν πιο ήρεμες από το γραφείο του Σταμάτη Μαλέλη και, απ’ ό,τι φαίνεται, προς το παρόν τουλάχιστον απεφεύχθη η «σύρραξη» στο STAR. Αλλά αν σκεφτείτε ότι ακόμη δεν έχει αρχίσει η τηλεοπτική σεζόν, κανείς δεν ξέρει τι πρόκειται να γίνει στο μέλλον.



espresso http://tvnea.blogspot.com/2010/08/star_29.html#more#ixzz0y49cTZCk 

Share/Bookmark