Τρίτη 10 Αυγούστου 2010

Ο Justin Timberlake γκέι;


O Justin Timberlake αφού κατέκτησε την μουσική σκηνή παγκοσμίως, τώρα έχει βάλει στόχο το Hollywood και μάλιστα εργάζεται σκληρά για να το πετύχει.


Σύμφωνα με το κανάλι Fox, το οποίο επιβεβαίωσε την είδηση, ο καρδιοκατακτητής Justin θα δανείσει τη φωνή του για ένα επεισόδιο της -ιδιαίτερα δημοφιλούς- αμερικάνικης σειράς The "Cleveland Show" το οποίο "βαδίζει" πάνω στα χνάρια του πασίγνωστου "Family Guy".

Ο χαρακτήρας στον οποίο θα δανείσει τη φωνή του το πρώην μέλος των Ν’ SYNC, όμως, κάθε άλλο παρά του "πηγαίνει" και είναι αυτός που θα περίμεναν οι θαυμάστριες του: ο Justin Timberlake θα "μιλάει" στη μικρή οθόνη ως Paul, έναν άντρα ο οποίος διατηρεί σχέση με τον Τέρυ!


Μάλιστα, όπως λέει, ο δημιουργός του "Cleveland Show", Ριτς Άπελ, «ο Τζάστιν θα είναι εντελώς υστερικός» τονίζοντας ότι το επεισόδιο θα προβληθεί το Φεβρουάριο του 2011.


Αυτό, πάντως, είναι ένα μόνο δείγμα από τη… μεταστροφή του Justin στον κινηματογράφο αφού μόλις τελείωσε τα γυρίσματα της ταινίας για το facebook που θα προβληθεί στα σινεμά με τίτλο "The Social Network", συμμετέχει και στην ταινία "Friends With Benefits" με τη Μίλα Κούνις η οποία γυρίζεται στη Νέα Υόρκη ενώ θα συμπρωταγωνιστήσει μαζί με την, πρώην σύντροφό του,Κάμερον Ντίαζ στη ρομαντική κωμωδία "Bad Teacher" που θα βγει του χρόνου.




Share/Bookmark