Τρίτη 17 Αυγούστου 2010

Τις τελευταίες μέρες της ζωής της διανύει η θρυλική ηθοποιός του Hollywood,Zsa Zsa Gabor - Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο!


Αφού είπε στους γιατρούς της πως δεν θέλει πια να υποβληθεί σε άλλες χειρουργικές επεμβάσεις,η θρυλική ηθοποιός Zsa Zsa Gabor επέστρεψε στο σπίτι της στο Bel Air σήμερα, με την εκπρόσωπο Τύπου της ηθοποιού να δηλώνει πως η 93χρονη ηθοποιός θέλει να περάσει τις τελευταίες μέρες της ζωής της στο σπίτι.

Η εκπρόσωπος Τύπου της Gabor, John Blanchette δήλωσε πως οι γιατροί θέλησαν να της χορηγήσουν κάποια θεραπευτική αγωγή για να έχει μια κάποια καλή ποιότητα ζωής, αλλά η Gabor αρνήθηκε.


Όπως είναι ήδη γνωστό, η Gabor έπεσε από το κρεβάτι της και έσπασε το ισχίο της στις 17 Ιουλίου. Υποβλήθηκε σε  χειρουργική επέμβαση αντικατάστασης ισχύου δύο ημέρες αργότερα,και μετά από κάποιες επιπλοκές, πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο τη περασμένη Τετάρτη.Όμως θρόμβοι αίματος που εμφανίστηκαν στο σώμα της καθώς και οι πόνοι που ένιωθε,την οδήγησαν και πάλι πίσω στο Ιατρικό Κέντρο Ronald Reagan UCLA τη περασμένη Παρασκευή.


Τη Κυριακή το πρωί κλήθηκε ένας ιερέας στο νοσοκομείο για να μεταλάβει η Gabor για τελευταία φορά.


Ο Ed Lozzi, εκπρόσωπος Τύπου της κόρης της Gabor, της Francesca Hilton,δήλωσε πως η μητέρα της ήθελε να φύγει από το νοσοκομείο.


"Η Francesca μόλις μου είπε πως η μητέρα της θέλει να πάει σπίτι της.Είναι χαρούμενη που η μητέρα της πηγαίνει σπίτι της", είπε ο Lozzi.


Ο Lozzi περιέγραψε την κατάσταση της υγείας της Gabor ως "εξαιρετικά δύσκολη"!
"Ήθελε να είναι σπίτι της. Έχει κουραστεί από όλη αυτή τη κατάσταση".


Η Blanchette αποκάλυψε ότι η Gabor και ο σύζυγός της Πρίγκιπας Frederic von Anhalt γιόρτασαν την 24η επέτειο του γάμου τους το περασμένο Σάββατο στο νοσοκομείο.


"Είχε μια γεμάτη ζωή!Είναι 93 ετών.Γνώρισε πέντε Προέδρους των Η.Π.Α.,βασιλιάδες,βασίλισσες, διασημότητες"!


ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ


Share/Bookmark