Πέμπτη 5 Αυγούστου 2010

Εξιτήριο αύριο (εκτός απροόπτου) από το νοσοκομείο για τη θρυλική ηθοποιό του Hollywood, Zsa Zsa Gabor!

Από έγκυρες πηγές, μεταξύ άλλων το Associated Press και το CBS News,διέρρευσε ότι οι γιατροί της Zsa Zsa Gabor σκοπεύουν να δώσουν εξιτήριο στη βετεράνο ηθοποιό αύριο Παρασκευή, περίπου τρεις εβδομάδες αφότου εισήχθη σε νοσοκομείο με κάταγμα του ισχίου. 


Ο εξ'απορρήτων της Gabor, John Blanchette, δήλωσε το Σάββατο ότι ...
αφαιρέθηκε από τη Gabor ο σωλήνας σίτισης και τρώει κανονικά, παρά το σπάσιμο ενός δοντιού κατά τη διαδικασία της αφαίρεσης του σωλήνα. 


"Το ένα φέρνει τ'άλλο", δήλωσε ο Blanchette, λέγοντας πως η Gabor είναι "αγωνίστρια". 
"Είναι 93 χρονών. Προσπαθεί όσο μπορεί πιό πολύ"!


Η Gabor θα περάσει το υπόλοιπο της εβδομάδας κάνοντας φυσιοθεραπεία. Ο σύζυγος της Gabor,φον Άνχαλτ, είπε στη Blanchette ότι Gabor αστειευόταν με τους νοσοκόμους, αλλά φαινόταν στενοχωρημένη. 
Ο φον Άνχαλτ αγόρασε για την σύζυγό του ένα κρεβάτι νοσοκομείου αξίας 25.000 δολαρίων  και κανονίζει για την καλύτερη κατ'οίκον φροντίδα για εκείνη, όταν επιστρέψει στο σπίτι της.
 Η Blanchette ελπίζει ότι η επιστροφή στο σπίτι θα μπορούσε κάνει την γεννημένη στην Ουγγαρία ηθοποιός να "πάρει τα πάνω" της!
"Ο Frederic θα φροντίσει τη γυναίκα του καλά όπως ο ίδιος κάνει πάντα", είπε, προσθέτοντας ότι η Gabor απαιτεί συνεχή φροντίδα για το υπόλοιπο της ζωής της. 

Share/Bookmark