Δευτέρα 9 Αυγούστου 2010

Ελεονώρα-Τατιάνα: H φιλία τους στον ΑΝΤ1, συμμαχία στο Star!


Μια φιλία από το παρελθόν φαίνεται να αναβιώνει στο Star και δεν είναι άλλη από αυτή της Ελεονώρας Μελέτη με την Τατιάνα Στεφανίδου.


Οι δυο γυναίκες είχαν έρθει κοντά κατά την κοινή τους παραμονή στον ΑΝΤ1 και μάλιστα, η Στεφανίδου αποτέλεσε και ένα από τα πρόσωπα που συμβούλεψαν και στήριξαν τη νεοφερμένη τότε παρουσιάστρια του «Πρωινού καφέ».

Η  βασίλισσα του μεσημεριανού, στην προσπάθειά της να ενισχύσει τα χαμηλά νούμερα της Μελέτη, δε δίστασε ακόμα και να εμφανιστεί στο πλατό της εκπομπής της αγκαλιά με την κόρη της, κάτι που εκτίμησε ιδιαίτερα η οικοδέσποινα του πρωινού.


Τα προβλήματα όμως της Μελέτη με το κανάλι του Αμαρουσίου και η άμεση μετακίνησή της στο Star τις απομάκρυναν, χωρίς όμως ποτέ εκείνη να ξεχάσει την υποστήριξη της Στεφανίδου.


Έτσι, τώρα που ξαναβρέθηκαν, η Ελεονώρα έκανε μια προσπάθεια προσέγγισης, θεωρώντας πως οφείλει στη συνάδερφό της μια υποδοχή αντάξια με αυτή που εισέπραξε, όταν εκείνη πέρασε το κατώφλι του ΑΝΤ1.


Κάτι στο οποίο ανταποκρίθηκε το νέο απόκτημα του σταθμού και μάλιστα, για να της το ανταποδώσει της αφιέρωσε στο site της μια παρουσίαση με το back stage του δελτίου της.


Ωστόσο, οι κακές γλώσσες λένε πως οι δύο παρουσιάστριες ήδη έχουν αρχίσει συμμαχία, με την καθεμία να αποσκοπεί σε διαφορετικά πράγματα.


Βέβαια, αυτή που "καίγεται", όπως ακούγεται, για συναδελφική αλληλεγγύη είναι η παρουσιάστρια της «Πρωινής Μελέτης», η οποία βλέποντας την ισχύ της Τατιάνας που λίγο έλλειψε να την… ξεσπιτώσει από τη ζώνη της, θέλει να τα ‘χει άριστα μαζί της, για να έχει το κεφάλι της ήσυχο...


stifora.png image by grecoleadermaximo
Share/Bookmark