Δευτέρα 16 Αυγούστου 2010

Τα DVD της "Patty" κάνουν το γύρο του κόσμου !

Είναι λογικό όταν ένα κανάλι επιθυμεί να προωθήσει μία επερχόμενη δουλειά του, να φτάνει πολλές φορές σε ακρότητες και υπερβολές.
Όταν όμως το Mega εδώ και μέρες μέσα από τα επαναλαμβανόμενα trailers του αργεντίνικου "Ασχημόπαπου" διαλαλεί πως η γλυκιά Πάττυ έχει πάνω από 4.000.000 φίλους παγκοσμίως, κάθε άλλο παρά υπερβολή είναι.

 Η Patty είναι η νέα μόδα που κάνει το γύρο του κόσμου και έχει πάντα μία θέση δίπλα στην "Hannah Montana",τους χαρακτήρες από τη σειρά ταινιών "Twilight" και την συντοπίτισσα της "Floricienta" που αν και έχουν περάσει χρόνια από την ολοκλήρωση της, συνεχίζει να έχει φανατικούς θαυμαστές που την αναζητούν σε δωροσακούλες στα περίπτερα, περιοδικά, αυτοκόλλητα.
 Επίσης το "Patito Feo" είναι από τις λίγες τηλενουβέλλες που λόγω της τεράστιας επιτυχίας που γνώρισε, κυκλοφόρησε ολόκληρη σε DVD,ενώ ο συνολικός αριθμός επεισοδίων της θα φάνταζε απογορευτικός.

Επιπλέον μαζί με τα κανονικά επεισόδια, στην αγορά έχει βγει και extra υλικό που έχει φροντίσει η παραγωγή από τη Λατινική Αμερική με συναυλίες, θεατρικά έργα και άλλα.

Στην Ιταλία όλος ο πρώτος κύκλος της σειράς βρίσκεται στα ράφια διεθνούς αλυσίδας δισκοπωλείου και μάλιστα στην κατηγορία των best sellers.Είναι μεταγλωττισμένο στα ιταλικά, ενώ ανάμεσα στις παροχές,υπάρχει διαθέσιμος και ο ορίτζιναλ ήχος στα ισπανικά. 
Αυτό που έχει μεγάλο ενδιαφέρον είναι να δούμε, αν η Πάττυ και η παρέα της καταφέρουν να γίνουν κολλητάρια και με τους Έλληνες,αφού και μετά το "Rebelde Way" της κρατικής τηλεόρασης, δεν ακολούθησε κάποια άλλη λάτιν σειρά που να απευθύνεται στους νέους. 
Έτσι το στοίχημα που έχει βάλει αυτή τη στιγμή το Mega με τον εαυτό του κυρίως, είναι αναμφίβολα πολύ μεγάλο. 
13 μέρες μέχρι τη μεγάλη πρεμιέρα!


Tv nea ©
Share/Bookmark