Τετάρτη 4 Αυγούστου 2010

Σε διπλό ταμπλό πασίγνωστη τραγουδίστρια που όμως δεν ανέχεται το ίδιο από το νεαρό της σύντροφο!


Η  σχέση της τραγουδίστριας με τον πασίγνωστο επιχειρηματία είναι γνωστή. Αυτό δε την εμποδίζει όμως να βγαίνει και με νεαρό πελάτη του μαγαζιού στο οποίο εμφανίζεται.
Και μπορεί η ίδια να διασκεδάζει με το διπλό παιχνίδι της ζωής της όμως φαίνεται πως δεν ανέχεται αντίστοιχα παιχνίδια εις βάρος της.
Έτσι όταν έμαθε πως ο νεαρός φλερτάρει  και με κάποια άλλη ξεκίνησε τη δράση...

Παρακολούθησε το ζευγάρι και το είδε να μπαίνει σε νυχτερινό αθηναϊκό στέκι. Με περίσσιο θράσος ζήτησε από τον παρκαδόρο να της ανοίξει το αυτοκίνητο με τη δικαιολογία πως ανήκει σε συγγενικό της πρόσωπο στο οποίο έπρεπε να παραδώσει επειγόντως κάποιο φάκελο και τοποθέτησε στη θέση του συνοδηγού μια επιστολή που περνούσε το ζευγάρι γενεές δεκατέσσερις.

Το σοκ του οδηγού μόλις βρήκε το γράμμα ήταν μεγάλο τόσο γιατί η τραγουδίστρια κατάλαβε τα νυχτοπερπατήματα του και από την άλλη γιατί  συνειδητοποίησε πως έχει να κάνει με μια αδίστακτη γυναίκα.
Ωστόσο, την ταραχή  του την ξέσπασε στους παρκαδόρους, οι οποίοι όμως  για να μη χάσουν τη δουλειά τους δεν έδωσαν την τραγουδίστρια, η οποία προσπαθεί τώρα να τρελάνει το νεαρό δηλώνοντας  άγνοια για το συμβάν και προβάλλοντας ως άλλοθι τη δουλειά της.


stifora.png image by grecoleadermaximo
Share/Bookmark