Δευτέρα 9 Αυγούστου 2010

"Θύμωσα, αγανάκτησα και τελικά δέχτηκα το τίμημα της δημοσιότητας"!


Σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Real Life», η Έλενα Ράπτη παραδέχεται πως αυτό που θα άλλαζε τη ζωή της για πάντα είναι ένα παιδί, περιγράφει πώς ονειρεύεται το γάμο της και εξηγεί ότι θύμωσε με όσα γράφτηκαν για εκείνη.

"Ένα παιδί", απαντά λακωνικά όταν η δημοσιογράφος τη ρωτά τι είναι αυτό που θα μπορούσε να αλλάξει για πάντα τη ζωή της, ενώ...
αργότερα εξηγεί πως η πολιτική της καριέρα δεν σχετίζεται με την απόφαση για δημιουργία μιας οικογένειας, ούτε επηρεάζεται από αυτή: "Τα παιδιά είναι συνδεδεμένα με την ευτυχία. Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης ανάμεσα σε αυτά και στις επαγγελματικές μας φιλοδοξίες", λέει χαρακτηριστικά.

Με το θέμα του χωρισμού της με τον Γιάννη Μαρακάκη να έχει απασχολήσει πολύ έντονα τα media τον τελευταίο καιρό, η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας εξηγεί: "Είδα να γράφονται μισές αλήθειες και ολόκληρα ψέματα . Θύμωσα, αγανάκτησα και τελικά συμβιβάστηκα με την άποψη των πιο έμπειρων πως αυτό είναι το τίμημα της δημοσιότητας", ενώ επιμένει να μην συζητά το θέμα: "Ουδέν σχόλιον" απαντά σχετικά με το αν εκείνη και ο γνωστός δικηγόρος έχουν χωρίσει τελικά.

Παρ’ όλα αυτά, δεν αρνείται να περιγράψει τον ιδανικό για εκείνη γάμο:"Πολύ λιτό. Όχι λόγω εποχής, αλλά λόγω άποψης", σχολιάζει.


yupigr-1.gif image by grecoleadermaximo
Share/Bookmark