Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

Τσολιάς - τζάνκι και... Τζούλια στην «κατσαρόλα»!


Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας, ο ανήσυχος καλλιτεχνικά δημιουργός επεκτείνει τη... μόδα της τηλεοπτικής μαγειρικής και στη σκηνή μέσα από τη νέα παράσταση που ετοιμάζει για την «Αθηναΐδα» με τη «Σπείρα- Σπείρα» του.
Τσολιάς - τζάνκι και... Τζούλια στην «κατσαρόλα»


Τίτλος της; 


«Βάζω κατσαρόλα» και είναι ο ίδιος ο οποίος θα κάνει έναρξη, ανεβαίνοντας στη σκηνή με γεμάτες σακούλες από ψώνια για να μαγειρέψει για το κοινό μια σούπα η οποία αναμένεται να... κάψει πολλούς από την πολιτική, την οικονομική και την πολιτιστική μας ζωή. Οση ώρα διαρκεί η... βράση ο Κραουνάκης θα παρουσιάζει διάφορους και διαφορετικούς ήρωες, υπαρκτά και μη πρόσωπα, μιλώντας για την κρίση που «χτυπά» τη χώρα μας σε όλους τους τομείς.
Τώρα αν θα είναι...
κοτόσουπα -με τόσες» κότες» που υπάρχουν γύρω μας παντού!- ή άλλη σούπα δεν έχει αποφασιστεί ακόμα.
Απ’ τα νούμερα-κομμάτια που έχουν γραφτεί ήδη, υπάρχει ένα που ανεβάζει στη σκηνή μια τεχνοκριτικό η οποία θα ακούει στο όνομα Αλίκη Μιζεριάν- Πατσέα και θα εισβάλλει έξαλλη στην αίθουσα με την ατάκα: «Μισώ το θέατρο, μισώ και εσάς» - στον ρόλο ο Χρήστος Μουστάκας.
Ο Σταμάτης Κραουνάκης σημειώνει γι’ αυτήν: «Είναι θεά και δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί της. Αλλάζει, ρημαδιάζεται σε γκαλερί, θέατρα, μουσικές σκηνές, μπουζουκλερί, μαζεύεται σε σπίτια με όμοιές της και κάνει προγραφές ποιους θα... ξεκάνει και ποιους όχι.
Πανικοβάλλει τα θύματά της, εμφανιζόμενη αιφνίδια και με άλλη κόμμωση κάθε φορά. Τα βράδια ντύνεται... Μαρκησία και γράφει τις κριτικές της υπαγορεύοντας σε εγγράμματες βοηθούς της από ένα βαρύ τηλέφωνο από... όνυχα. Περιμένετε και θα τη... χαρείτε»!

Ταξιθέτρια... Πωλίνα

Απ’ τη σκηνή επίσης θα περάσει ένας τσολιάς που είναι «τζάνκι» και βγάζει λεφτά για τη δόση του, ποζάροντας για φωτογραφήσεις με τουρίστες -στον ρόλο ο Χρήστος Γεροντίδης- αλλά και η μάνα του που είναι ταξιθέτρια - στον ρόλο η Πωλίνα που θα παίξει και την Κοινή Κρίση πλάι στον... Δικαιόπολι Κραουνάκη. Στην ομάδα του Κραουνάκη και οι Γιάννης Καραλής, Κώστας Μπουγιώτης, Τζέρομ Καλούτα.

Ο νέος οίκος ανοχής
Τι δουλειά έχει η Τζούλια Αλεξανδράτου στην «Αθηναΐδα» και το «Βάζω κατσαρόλα» του Σταμάτη Κραουνάκη; Είναι μια απ’ τις φιλοξενούμενές του και πρόσωπο-κλειδί για μια καλύτερη οικονομία! Σύμφωνα με τις ίδιες πάντα πληροφορίες μας η... Τζούλια -στον ρόλο ο Γιώργος Στιβανάκης- θα εμφανίζεται στη σκηνή για να εγκαινιάσει ένα νέο οίκο ανοχής, δίνοντας όλα τα πνευματικά δικαιώματα[!] στη χώρα μας, προκειμένου να τη βγάλει από την άκρως δεινή οικονομική θέση που βρίσκεται.



http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11380&subid=2&pubid=27088949
Share/Bookmark