Τετάρτη 4 Αυγούστου 2010

Ποια τα νεότερα στα κινηματογραφικά, τηλεοπτικά,μουσικά κλπ νέα της εβδομάδας;

 Summer News-Καλό Μήνα και καλή εβδομάδα!!
Πάμε να δούμε τι παίχτηκε τις τελευταίες ημέρες γύρω από την tv, το cinema, την music αλλά και τα πικάντικα νέα περί...φυλακής από την Αμερική!!


minitv.gif image by grecoleadermaximo Κινηματογραφικά

 Patrick Dempsey κρέμασε για λίγο την ιατρική ποδιά που τον έκανε διάσημο μέσα από την επιτυχημένη ιατρική σειρά Grey’s Anatomy και ...ταξίδεψε μέχρι το Chicago για τα γυρίσματα της 3ης ταινίας Transformers.Οι δρόμοι του Chicago έγιναν άνω-κάτω κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων των γεμάτων δράση σκηνών που πρόσφατα γύρισε ο Dempsey μαζί με τον πρωταγωνιστή της σειράς Shia LaBeouf. Ο Patrick Dempsey υποδύεται στην ταινία το αφεντικό της Mikaela Banes, του χαρακτήρα που έπαιζε η Megan Fox, η οποία στην τρίτη ταινία αντικαταστάθηκε από την Rosie Huntington-Whiteley.
Το “Transformers 3” θα βγει στις αίθουσες το καλοκαίρι του 2011.

*Να καθαρίσει τη γη από τα zombie θα αναλάβει ο Brad Pitt στην ταινία World War Z, στην οποία υπέγραψε να πρωταγωνιστήσει. Η ταινία θα βασίζεται στο γνωστό μυθιστόρημα επιστημονικής φαντασίας του Max Books με τον ίδιο τίτλο. Tο βιβλίο είναι τοποθετημένο στο μέλλον και καταγράφει τις προσωπικές μαρτυρίες των επιζώντων μιας παγκόσμιας εξέγερσης των zombies. Η εταιρία παραγωγής του Brad Pitt, Plan B, είχε εξασφαλίσει εδώ και λίγα χρόνια τα δικαιώματα για τη μεταφορά του βιβλίου στη μεγάλη οθόνη, αλλά η υπογραφή του Brad Pitt ν’ αναλάβει τον πρωταγωνιστικό ρόλο μπήκε μόλις πρόσφατα. Την παραγωγή θα αναλάβει η Paramount, ενώ στο σενάριο της ταινίας φαίνεται να συμμετέχουν ο δημιουργός του “Babylon 5” J. Michael Straczynski, κι ο Matthew Michael Carnahan (Lions for Lambs). Επίσης, οι πρώτες πληροφορίες θέλουν τη σκηνοθεσία να αναλαμβάνει ο Marc Forster (007: Quantum of Solace).

*Κυκλοφόρησε το νέο πόστερ της αναμενόμενης και τελευταίας ταινίας της σειράς ταινιών τρόμου Σε Βλέπω (Saw 3D ή Saw 7) η οποία θα κυκλοφορήσει στις σκοτεινές αίθουσες σε 3D στις 29 Οκτωβρίου! Για ακόμα μια φορά ο Mark Hoffman, ο άνθρωπος που άφησε πίσω του (μετά τον θάνατο του) ο Jigsaw, θα βασανίσει για τελευταία φορά τα θύματα του και θα τα προκαλέσει σε δοκιμασίες θανάτου ενώ στην ταινία θα μάθουμε τι απέγινε o
Dr. Lawrence Gordon, ο οποίος δραπέτευσε στο τέλος της πρώτης ταινίας.Το promo trailer μπορείτε να το δείτε εδώ.








minitv.gif image by grecoleadermaximoΤηλεοπτικά

*H Melina Kanakaredes, γνωστή ως Stella Bonasera από την αστυνομική σειρά του CBS, CSI:NY αποχώρησε από την σειρά μετά από απόφαση δική της,η οποία πρωταγωνιστούσε στην σειρά για 6 κύκλους. Tην κενή θέση που άφησε πίσω της η Μelina, θα την καλύψει η Sela Ward ως Jo Danville, μια έμπειρη επιθεωρητή από την Ουάσιγκτον. Το πρώτο επεισόδιο από τον έβδομο κύκλο θα μας εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους η Stella μετακόμισε στη Νέα Ορλεάνη για να γίνει αρχηγός μιας ομάδας εργαστηρίου!

*O Jeff Goldblum αποχωρεί από την αστυνομική σειρά Law and Order:Criminal Ident μετά από 2 κύκλους. Ο 57χρονος ηθοποιός αποχώρησε από την σειρά λόγω του αβέβαιου μέλλον του ρόλο του αλλά και της σειράς αφού η σειρά δεν είναι σίγουρο αν θα συνεχίσει. O έννατος κύκλος της σειράς ολοκληρώθηκε στις 6 Ιουλίου και δεν έχει ανανεωθεί από το USA Network για δέκατο κύκλο. Αν όμως η σειρά ανανεωθεί για ακόμα ένα κύκλο, τότε η παραγωγή θέλει να επαναφέρει κάποιους από τους αρχικούς χαρακτήρες όπως τον Vincent D'Onofrio.



*O Evan Ross-γιος της διάσημης τραγουδίστριας Diana Ross-υπόγραψε συμβόλαιο για να συμμετέχει στην νεανική σειρά του CW, 90210. Ο Εvan θα υποδυθεί τον Charlie, ο οποίος θα δημιουργήσει ένα ερωτικό τρίγωνο με δυο κοπέλες από το τωρινό καστ, μένει μόνο να δούμε ποιες θα είναι αυτές. Εσείς ποιες λέτε;

minitv.gif image by grecoleadermaximo Mουσικά (MTV News)

*Η δισκογραφική εταιρεία Sony Music θα κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Νοέμβριο ένα νέο άλμπουμ του "βασιλιά της ποπ" Michael Jackson, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το περασμένο καλοκαίρι, με δέκα τραγούδια που δεν έχουν ακουστεί πουθενά μέχρι σήμερα. Σύμφωνα με το περιοδικό Rolling Stone οι εκτελεστές της διαθήκης του Jackson, ο οποίος κατέληξε τον Ιούνιο του 2009 λόγω υπερβολικής δόσης φαρμάκων, έχουν καταλήξει σε συμφωνία με την εταιρεία. Ο Jackson φέρεται ότι φύλαγε στο χρηματοκιβώτιό του πολλούς σκληρούς δίσκους με ηχογραφημένα κομμάτια, τα περισσότερα από τα οποία χρονολογούνται από τη δεκαετία του 1980. Ο μάνατζέρ του, Frank DiLeo, είπε στο περιοδικό ότι στο χρηματοκιβώτιο υπάρχουν τουλάχιστον 100 ακυκλοφόρητα τραγούδια. Κάποια από αυτά, τα οποία χαρακτήρισε "εντυπωσιακά" είχαν ηχογραφηθεί για το δίσκο Bad αλλά τελικά δεν συμπεριλήφθησαν σ' αυτόν.

*Το νέο, έβδομο κατά σειρά album της Britney Spears αναμένεται να κυκλοφορήσει «σε μερικές εβδομάδες» σύμφωνα με τον παραγωγό της, Rodney «Darkchild» Jerkins. H δισκογραφική εταιρεία Jive, στην οποία ανήκει η Britney είχε αποκαλύψει από τον προηγούμενο Μάρτιο ότι η ultra hot pop star δούλευε πάνω σε νέα tracks και πρόσφατα ο παραγωγός της, Rodney Jerkins δήλωσε: «Οι fans της Britney σε μερικές εβδομάδες θα είναι πολύ χαρούμενοι! ».Το νέο προς το παρόν- άτιτλο- album της Britney θα περιλαμβάνει και συμμετοχές στην σύνθεση τραγουδιών από τους Predator Dub Assassins, Danja. 

 sexy Καλιφορνέζα pop star βρέθηκε πρόσφατα στην Μαλαισία για μια συναυλία που θα μεταδοθεί από το MTV World Stage.  Η Κaty Perry αρκετά κεφάτη, παρουσίασε αρκετά τραγούδια από το νέο της album «Teenage Dream»  και ένα ακόμα, που μιλάει για ένα… παγώνι(Peacock= παγώνι). Η 26χρονη Katy δήλωσε μετά το live: «Είναι ένα τραγούδι που μιλάει για το γνωστό σε όλους μας  πουλί!» ή μήπως όχι, αν κρίνουμε από τα τέσσερα τελευταία γράμματα του τίτλου;
Το track συμπεριλήφθηκε την τελευταία στιγμή στο album «Teenage Dream» ύστερα από απαίτηση της ίδιας της Katy που στο ρεφρέν του τραγουδάει: «Come on baby, let me see what you are hiding underneath» και συνεχίζει ρωτώντας: «Are you brave enough to let me see your peacock?/Don’t be a chicken boy».Το track «Peacock» είναι αποτέλεσμα συνεργασίας της Katy Perry με την ομάδα Σουηδών παραγωγώνStargate και γρήγορα αγαπήθηκε από όλους, κυρίως λόγω του γεμάτου υπονοούμενα τίτλου του. «Φιλοζωικές» ανησυχίες από την Katy Perry…

minitv.gif image by grecoleadermaximo Θέματα Περί...Φυλακής

*Σε φυλάκιση 30 ημερών, που θα την εκτίσει σε ένα κέντρο αποτοξίνωσης από ναρκωτικά και αλκοόλ, στην Καλιφόρνια, καταδικάστηκε ο ηθοποιός Charlie Sheen, ο οποιος είχε κατηγορηθεί ότι επιτέθηκε στη σύζυγό του τα περασμένα Χριστούγεννα. Με βάση τη συμφωνία στην οποία κατέληξε με τις εισαγγελικές αρχές του Άσπεν ο Sheen πήρε τρίμηνη αναστολή της ποινής, κατά τη διάρκεια της οποίας απαγορεύεται να καταναλώσει οποιουδήποτε είδους φάρμακο (εκτός εάν έχει συνταγή γιατρού) ή να πιει υπερβολικές ποσότητες αλκοολούχων. Υποχρεούται επίσης να παρακολουθήσει 36 ώρες μαθημάτων διαχείρισης θυμού. Ο δικαστής James Boyd του επέβαλε φυλάκιση 30 ημερών με αναστολή, αρκεί να ολοκληρώσει το πρόγραμμα αποτοξίνωσης. Καθ' όλη τη διάρκεια της δίκης ο 44χρονος Sheen παρέμεινε σιωπηλός, εκτός απ' όταν ρωτήθηκε από το δικαστή εάν δηλώνει αθώος ή ένοχος, οπότε απάντησε "ένοχος κατά το κατηγορητήριο, κύριε πρόεδρε". Σε ανακοίνωση που εξέδωσε μετά τη δίκη ο ηθοποιός ανέφερε ότι είναι "ευγνώμων" στο δικαστήριο, ότι "ανυπομονεί" να εφαρμόσει την απόφαση και "να συνεχίσει τη ζωή του". Ο Sheen είχε συλληφθεί τα Χριστούγεννα όταν η τρίτη σύζυγός του, Brooke Mueller, είπε στην αστυνομία ότι τράβηξε μαχαίρι και απείλησε να την σκοτώσει. 

 *Η Lindsay Lohan αποφυλακίστηκε νωρίς το πρωί της Δευτέρας, 2 Αυγούστου, από γυναικεία φυλακή του Λος Αντζελες. Η διάσημη ηθοποιός οδηγήθηκε στη φυλακή στις 20 Ιουλίου για να εκτίσει ποινή φυλάκισης 90 ημερών, επειδή παραβίασε τους όρους υπό τους οποίους είχε αφεθεί ελεύθερη, όταν το 2007 συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένη και να έχει στην κατοχή της ναρκωτικές ουσίες.
Όμως 14 ημέρες μετά τη φυλάκισή της η Lohan αποφυλακίστηκε λόγω καλής διαγωγής και όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα η διάσημη ηθοποιός θα πρέπει να παρακολουθήσει ένα ειδικό πρόγραμμα σε κλινική απεξάρτησης για 90 ημέρες. Η Lohan το 2007 είχε παραμείνει στην ίδια φυλακή για 84 λεπτά, όταν συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένη. Την ίδια χρονιά είχε κλειστεί για 22 μέρες στη συγκεκριμένη φυλακή και η Paris Hilton. 


mediaka nea
Share/Bookmark