Τετάρτη 11 Αυγούστου 2010

Και νέες καταγγελίες για παρενοχλήσεις από τον Παναγιώτη Τόκο!


Η υπόθεση που ήρθε στο φως της δημοσιότητας και εμπλέκει τον γνωστό παρουσιαστή -κυρίως από τις εμφανίσεις του στην εκπομπή "ΟΛΑ" του Θέμου Αναστασιάδη- Παναγιώτη Τόκο σε υπόθεση ασέλγειας εις βάρος ανηλίκου, φαίνεται ότι δεν είναι η μοναδική.


Συγκεκριμένα, πληροφορίες...
της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας stifora.gr υπαγορεύουν ότι ο συγκεκριμένος κύριος είχε εμπλακεί και στο παρελθόν σε τέτοιου είδους υποθέσεις. Οι περιπτώσεις αγοριών και κοριτσιών που δέχτηκαν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο παρενόχληση από τον Παναγιώτη Τόκο μπαίνουν πλέον στο μικροσκόπιο των Αρχών μιας και απ' ό,τι φαίνεται, η κίνηση του 17χρονου να μηνύσει τον παρουσιαστή ανοίγει το δρόμο και σε άλλες αντίστοιχες περιπτώσεις "θυμάτων" να μιλήσουν για τις δικές τους "τραυματικές" εμπειρίες από το ίδιο πρόσωπο.


Ένα επιπλέον στοιχείο που η ηλεκτρονική μας εφημερίδα stifora.gr φέρνει στο φως της δημοσιότητας έχει να κάνει με νεαρές τραγουδίστριες που ήρθαν αντιμέτωπες με τον κύριο αυτό. Φαίνεται ότι ήταν προσφιλή συνήθεια του Παναγιώτη Τόκου να εισβάλει στα καμαρίνια τραγουδιστριών εκμεταλλευόμενος την αναγνωρισιμότητά του και να φέρεται με τρόπο χυδαίο σε κοπέλες που έβγαζαν το νυχτοκάματό τους.


Το σίγουρο είναι ότι η υπόθεση αυτή μπορεί να "έκλεισε" και ο Παναγιώτης Τόκος να έπεσε στα μαλακά αλλά εκκρεμούν και άλλες κατηγορίες που δεν αποκλείεται να φτάσουν στη Δικαιοσύνη.


stifora.png image by grecoleadermaximo
Share/Bookmark