Δευτέρα 2 Αυγούστου 2010

Η Ρούλα Κορομηλά διεμήνυσε: "Κάτω τα χέρια από την Έλενα"!

"Κάτω τα χέρια από την Έλενα…".

Αυτό διεμήνυσε εμμέσως πλην σαφώς στην Κάτζα η Ρούλα Κορομηλά επιβεβαιώνοντας τις φήμες που τη θέλουν να έχει αναλάβει υπό την προστασία της την Έλενα Παπαβασιλείου.

Για κάποιους δεν είναι καθόλου τυχαίο το ότι η οικοδέσποινα του «Πάνω στην ώρα», ενώ αμφισβητήθηκε ακόμα και από ανθρώπους του καναλιού, όχι μόνο διατηρήθηκε στη θέση της αλλά...
δέχεται και σημαντική βοήθεια ώστε να εξελίξει το κόνσεπτ της εκπομπής που παρουσιάζει με το Σπύρο Λάμπρου κυρίως για την προσωπική της ανάδειξη.

Και όλα αυτά χάρη στην προϊσταμένη της η οποία, όπως ακούγεται, απαίτησε από τον Πέτρο Κωστόπουλο να παραχωρήσει σε ένα από τα περιοδικά του αποκαλυπτική συνέντευξη, για να εξασφαλίσει και μια παρουσίαση στην προστατευόμενη της. Κάτι που πραγματοποιήθηκε κάνοντας την πρώην παίκτρια του «TV παρουσιάστε» να πετά από τη χαρά της.

Είναι γεγονός πως το τελευταίο διάστημα  οι δυο γυναίκες έχουν γίνει αυτοκόλλητες και περνούν μαζί ατελείωτες ώρες συζητώντας τόσο για την τηλεοπτική βελτίωση της Έλενας όσο και για τα προσωπικά τους.

Το ότι και η παρουσιάστρια του πρωινού είναι μόνη κάνει τις δυο τους να απολαμβάνουν την ελευθερία τους αλλά και να καταστρώνουν από κοινού σχέδια για το μέλλον της προσωπικής τους ζωής.

Όσοι τις ξέρουν καλά επιμένουν πως οι δυο φίλες επηρεάζουν πολύ η μία την άλλη, κάτι που έχει βοηθήσει την Κορομηλά να δει με πιο αισιόδοξο μάτι τη ζωή, δίνοντας πλέον βαρύτητα και σε άλλους τομείς της ζωής της, πέρα από τη δουλειά της, αλλά και την Παπαβασιλείου να εμφανίζεται πιο συγκρατημένη στις προκλήσεις αλλάζοντας προτεραιότητες  και στοχεύοντας στην προσωπική της επιτυχία...

stifora.png image by grecoleadermaximo
Share/Bookmark