Τρίτη 17 Αυγούστου 2010

Ρέμος - Βέρτης: Σαν δύο ξένοι στην ίδια πόλη!


Τα κολλητηλίκια με τον Αντώνη Ρέμο απαγόρευσαν εμμέσως πλην σαφώς στο Νίκο Βέρτη οι επιχειρηματίες του κέντρου στο οποίο θα εμφανίζεται σε λίγες ημέρες στη Θεσσαλονίκη.


Η ιδιοκτησία θεώρησε πως κάνοντας ο τραγουδιστής στενή παρέα με το φίλο του και πραγματοποιώντας μαζί του δημόσιες εμφανίσεις, θα προωθεί ταυτόχρονα και την ανταγωνιστική επιχείρηση, η οποία θα φιλοξενήσει το Ρέμο με μία ημέρα διαφορά.


Έτσι, του διεμήνυσαν να είναι ιδιαίτερα...
προσεχτικός, αφού σε μια περίοδο κρίσης, ο καθένας θα πρέπει να δώσει τη δική του μάχη για επιβίωση.


Αν και ο Καβαλιώτης τραγουδιστής δε βλέπει το συνάδερφο και αδερφικό του φίλο σαν απειλή, τα αφεντικά του έχουν διαφορετική αντίληψη πραγμάτων με συνέπεια οι δυο άντρες να αναγκαστούν να κυκλοφορούν σαν ξένοι στην ίδια πόλη.


Το ότι λόγω των πεπραγμένων στον Ηρακλή η ανταπόκριση των Θεσσαλονικιών στην επιστροφή του Ρέμου στα πάτρια εδάφη αμφισβητείται, κάνουν τους επιχειρηματίες να κινδυνολογούν ακόμα περισσότερο, πείθοντας ως και τον ίδιο το Βέρτη να είναι επιφυλακτικός, καθώς η κοινωνία της συμπρωτεύουσας είναι κλειστή και ο ίδιος κόσμος είναι αυτός που ανακυκλώνεται στα μαγαζιά.


Πάντως, οι δυο φίλοι για ένα μεγάλο διάστημα θα είναι στα χαρακώματα, αφού τα αντίπαλα μαγαζιά ποντάρουν πολύ στην παρουσία τους για να βγάλουν τα σπασμένα των υποτονικών ημερών...


Λέγεται μάλιστα πως τα στοιχήματα για το ποιος θα επικρατήσει ήδη έχουν αρχίσει να πέφτουν, δίνοντας προβάδισμα μέχρι στιγμής στο Νίκο Βέρτη.




stifora.png image by grecoleadermaximo
Share/Bookmark