Τετάρτη 11 Αυγούστου 2010

Ο Καραμέρος "τρώει" τον Πατούλη στο Δήμο Αμαρουσίου!


Πονοκέφαλο έχει δημιουργήσει στη δημοτική Αρχή Αμαρουσίου η πιθανή υποψηφιότητα του γνωστού δημοσιογράφου Γιώργου Καραμέρου ο οποίος ετοιμάζεται να διεκδικήσει το δημαρχιακό θώκο της πόλης με πολύ σοβαρές αξιώσεις.


Τα αποτελέσματα "κρυφής" δημοσκόπησης είναι πραγματικά εντυπωσιακά, καθότι ο δημοσιογράφος, που υπάγεται στο δυναμικό του ΑΝΤ-1, «τρώει» την υποψηφιότητα του νυν Δημάρχου, Γιώργου Πατούλη, ο οποίος μάλιστα έχει λάβει «χρίσμα» από τη Ν.Δ.

Από την καταξίωση στο χώρο της δημοσιογραφίας, ο κ. Καραμέρος είναι ένα βήμα πριν ανοίξει τα πανιά του και στην πολιτική από το μετερίζι του Δημάρχου. Το βιογραφικό του είναι πλούσιο και, όπως δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του, ως ενεργός πολίτης και δημότης Αμαρουσίου, τον ενδιαφέρει ο χώρος της Αυτοδιοίκησης.


Η δυναμική και το ρεύμα του Γ. Καραμέρου είναι γνωστή και ήδη έχει φτάσει στα αυτιά της Ιπποκράτους που αναμένεται μέσα στις επόμενες ημέρες να εξετάσει σοβαρά την περίπτωση.


Η ενδεχόμενη επιλογή του ΠΑΣΟΚ να στηρίξει τον γνωστό παρουσιαστή θα αποτελέσει «colpo grosso», αφού δεν είναι πολιτικό πρόσωπο και ξεφεύγει από την «σήψη» που εμφανίζει η τοπική Αυτοδιοίκηση σε ορισμένες περιπτώσεις. Μία υποψηφιότητα που ενδέχεται να προσελκύσει τους νέους ανθρώπους να ασχοληθούν με τα κοινά. Γενικώς, ως διαφαίνεται, η επιλογή του Γιώργου Καραμέρου φαντάζει ιδανική στα μάτια των δημοτών και αυτό αντικατοπτρίζεται πλήρως και στην δημοσκόπηση.


Η ηλεκτρονική μας εφημερίδα dimarxe.gr προσπάθησε να έρθει σε επικοινωνία με το νυν Δήμαρχο Αμαρουσίου, ώστε να αποσπάσει ένα πρώτο σχόλιο, μία εκτίμηση για την κατάσταση που διαμορφώνεται. Η απάντηση που λάβαμε (με μορφή ερωτήματος) ήταν η εξής: "Γιατί αγχώνεστε τόσο πολύ" και έκλεισε το τηλέφωνο. Θεωρήσαμε πως "έπεσε" η γραμμή (ελλείψει σήματος κινητής τηλεφωνίας) και προσπαθήσαμε εκ νέου, αλλά η κατάληξη ήταν η ίδια (έκλεισε το κινητό του) με τον Γιώργο Πατούλη να δείχνει φανερά ενοχλημένος από το γεγονός πως τον καλέσαμε στο κινητό του για να έχουμε την άποψή του.


Αντιλαμβανόμαστε πλήρως πως έχετε την ανάγκη να κάνετε διακοπές, κ. Δήμαρχε αλλά σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση φροντίζατε να είστε τουλάχιστον ευγενικός. Όταν σας δίναμε βήμα (όπως σε όλους τους ομολόγους σας) μέσω του dimarxe.gr news για να μιλήσετε για τα έργα σας στο Δήμο Αμαρουσίου ή να εκφράσετε την άποψή σας ήσασταν ευγενέστατος. Προφανώς, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου γνωρίζει επακριβώς τι συμβαίνει με την υποψηφιότητα του κ. Καραμέρου… Πονοκέφαλος…


Εν τέλει, αξίζει να υπογραμμιστεί πως δεν είναι λίγοι οι δημότες Αμαρουσίου στους οποίους «χτυπάει» άσχημα το γεγονός πως ο κ. Πατούλης, παρά το γεγονός πως είναι Δήμαρχος Αμαρουσίου, λογίζεται ως δημότης Πεύκης (οικία του). Σε αυτό κερδίζει… πόντους ο Γ. Καραμέρος, αφού, αν μη τι άλλο, είναι δημότης της περιοχής…


stifora.png image by grecoleadermaximo
Share/Bookmark