Τετάρτη 4 Αυγούστου 2010

Ο Σπύρος Λάμπρου στο "Big Brother";

Ο «Μεγάλος Αδερφός» επιστρέφει τον Οκτώβρη από την τηλεόραση τουALPHA κι ενώ το κανάλι βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τις εταιρίες παραγωγής προκειμένου να στήσει το εγχείρημα του, οι προτάσεις στα γραφεία συσκέψεων για την παρουσίαση δίνουν και παίρνουν.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, το κανάλι επιθυμεί έναν... κεντρικό παρουσιαστή κι έναν «ρεπόρτερ του σπιτιού» που θα αναλάβει χρέη διαιτητού και παρουσιαστή backstage μεταδόσεων. Μάλιστα οι ίδιες πληροφορίες λένε πως για μία εκ των δύο θέσεων έχει πέσει στο τραπέζι και το όνομα του δημοσιογράφου Σπύρου Λάμπρου, που παρουσιάζει καθημερινά μαζί με την Έλενα Παπαβασιλείου την πρωινή εκπομπή «Πάνω στην Ώρα».

Μάλιστα κεκλεισμένων των θυρών η διοίκηση ξεκίνησε μαραθωνίους προκειμένου να αναζητήσει το κατάλληλο πρόσωπο που θα κληθεί να παρουσιάσει την εκπομπή και να ενισχύσει με την παρουσία του το ενδιαφέρον του κόσμου.

Το κανάλι έχει επιλέξει να μεταδώσει μία πρωτότυπη έκδοση του παιχνιδιού, εστιάζοντας στις προσωπικές κόντρες και την ψυχαγωγία του κοινού. Έτσι το παιχνίδι θα έχει αρκετά παιχνίδια-δοκιμασίες, ενώ οι παίκτες θα κληθούν να παίξουν διπλωματικά προκειμένου να διασφαλίσουν την αξία του επάθλου (εξ ου και το «κερδίστε μέχρι (!) 200 χιλιάδες Ευρώ» στο trailer της εκπομπής). Σε ότι αφορά τις συμμετοχές: Τις τελευταίες μέρες οι υπεύθυνοι αντικατέστησαν την απλή φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος στο site του σταθμού με μία πιο φιλική προς των χρήστη ιστοσελίδα.

Τέλος, ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός πως το bigbrother.gr, ιστοχώρος που παραπέμπει στο εγχείρημα της Κάντζας παραμένει στα χέρια του Αμαρουσίου. Ο ΑΝΤ1 κατέχει το domain από τις εποχές μετάδοσης της εκπομπής το 2001 και ανανέωσε την σύμβαση το 2007. Το κανάλι κατέχει το domain –σύμφωνα με το Ελληνικό Ίδρυμα Τεχνολογίας & Έρευνας- μέχρι και τον Μάιο του 2011.



n35631980977_6400.jpg image by grecoleadermaximo
Share/Bookmark