Τετάρτη 4 Αυγούστου 2010

"Τα πήρε" με το Alter η Ράνια!


Έξαλλη με το Alter  εμφανίζεται η Ράνια Θρασκιά μετά από την απόφαση των ανθρώπων του σταθμού να βάλλουν σε επανάληψη το «Κοιτάω μπροστά».

Η παρουσιάστρια υποστηρίζει πως η πρώην εργοδοσία της, προσπαθεί να την εκμεταλλευτεί βλέποντας  το...

γκελ της στο τηλεοπτικό κοινό  αλλά και τα υψηλά νούμερα της νέας της εκπομπής, προβάλλοντας ένα κόνσεπτ που οι ίδιοι το απέρριψαν χαρακτηρίζοντας το εμμέσως πλην σαφώς άχρηστο.

Το γεγονός μάλιστα ότι δεν έχει κανένα δικαίωμα να αντιδράσει αφού η παραγωγή του «Κοιτάω μπροστά» ανήκει εξολοκλήρου στο Alter την έχει θυμώσει πολύ κυρίως γιατί πιστεύει πως οι συγκεκριμένες επαναλήψεις αποτελούν κίνδυνο για την ίδια.

Σύμφωνα με το περιβάλλον της, η παρουσιάστρια  ζει με το φόβο μήπως η υπερέκθεση, της δημιουργήσει αρνητικές συνέπειες , αφού η πολύωρη παρουσία της το πρωί, σε συνδυασμό με τη μεσημεριανή, κουράζει τους τηλεθεατές  και τους στρέφει σε ζάπινγκ.

Όσο κι αν γνωρίζει ότι το «Ellate» δεν έχει καμιά μα καμιά απολύτως σχέση με την κοινωνική εκπομπή που παρουσίαζε στο Μπουρνάζι. η Ράνια δεν παύει να ανησυχεί, αφού ποντάρει πολύ στα νούμερα, ώστε να επενδύσει στον ΑΝΤ1 για το χειμώνα.Και το να παρουσιάζεται καθημερινά από δυο κανάλια, με μικρή διαφορά ώρας, σίγουρα αυτό δεν ενισχύει την προσπάθεια της.


stifora.png image by grecoleadermaximo
Share/Bookmark