Πέμπτη 5 Αυγούστου 2010

"Ναυαγεί" η διαφαινόμενη συνεργασία της Άννας Βίσση με τον Alpha!


Στο συρτάρι φαίνεται τελικά να μένει η συνεργασία του Alpha με την Άννα Βίσση, καθώς την ιδέα του προσωπικού της ριάλιτι, η τραγουδίστρια αποφάσισε να τη μεταφέρει στον δικό της τηλεοπτικό σταθμό.


Εδώ και καιρό η καλλιτέχνιδα έψαχνε έναν δίαυλο επικοινωνίας με το κοινό της, θέλοντας να...
τους αποκαλύψει τις άγνωστες πτυχές  της καλλιτεχνικής της ζωής.


Αυτό την έκανε να έρθει σε επαφή με το κανάλι της Κάτζας  και να συζητήσει για ένα κόνσεπτ , σε ξένα πρότυπα, το οποίο θα αποτύπωνε την  καθημερινότητα της.


Τα όσα άκουσε την ενθουσίασαν κάνοντας τη να δηλώσει τότε:


"Αληθεύει το γεγονός ότι συζητάμε, δεν έχει κάτι οριστικοποιηθεί, αλλά εύχομαι να οριστικοποιηθεί. Γιατί είναι κάτι που με ενδιαφέρει η τηλεόραση και το να κάνω τέτοιο show που θα είναι κάτι σίγουρα που θα έχει να δώσει κάτι. Αυτό που συζητάω και ονειρεύομαι να κάνω δεν είναι ακριβώς αυτά τα ριάλιτι που βασίζονται και στηρίζονται στο κουτσομπολιό και στις ανούσιες στιγμές ενός ανθρώπου.Μιλάμε για την καθημερινότητα ενός καλλιτέχνη που μέσα από αυτό το πρόγραμμα που θέλω να επιτύχω είναι να συμμετάσχει ο κόσμος και να δώσω την ευκαιρία σε κάποια ταλέντα να φανούν."


Μόνο που η οριστικοποίηση δε έγινε ποτέ αφού η σούπερ σταρ όπως λέγεται φοβήθηκε πως ο σταθμός θα προσπαθούσε να εκμεταλλευτεί την γκόσιπ πλευρά της, μη φτάνοντας στο επιθυμητό για την ίδια αποτέλεσμα.


Έτσι μετά από ατέλειωτη κουβέντα με τους συνεργάτες της, σκέφτηκε να δημιουργήσει το δικό της διαδικτυακό σταθμό και να παρουσιάσει στους φίλους της αυτό που πραγματικά ονειρεύεται.


Να τους ενημερώνει για τις επόμενες κινήσεις της, να τους εκφράζει τις απόψεις της για το ότι συμβαίνει , αλλά και να τους προβάλλει back stage  υλικό από κάθε επαγγελματική της δραστηριότητα.


Πέρα από αυτά όμως οι επισκέπτες της θα μπορούν να τη βλέπουν κάποιες φορές και ζωντανά είτε μέσα στον προσωπικό της χώρο είτε σε κάποιο γύρισμα ή φωτογράφιση που πιθανό να έχει.


Οι πληροφορίες θέλουν την Άννα να κάνει σαν μικρό παιδί με την προετοιμασία του νέου εγχειρήματος της,το οποίο σχεδιάζει με μεράκι και κυρίως χωρίς το άγχος  και την πίεση που θα της δημιουργούσε μια αντίστοιχη παραγωγή για αλλού.


stifora.png image by grecoleadermaximo
Share/Bookmark