Κυριακή 1 Αυγούστου 2010

Νέα εποχή για το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του ΑΝΤ1 - Υπέγραψε η Μαρία Χούκλη!


Πριν προλάβει να στεγνώσει η υπογραφή της στο σχετικό έγγραφο παραίτησης από την ΕΡΤ, η μέχρι πρότινος παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου της ΝΕΤ, Μαρία Χούκλη, έβαλε… «τζίφρα» σε συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΑΝΤ1!


Σε λιγότερο από 24 ώρες η γνωστή δημοσιογράφος αποφάσισε να εγκαταλείψει την κρατική τηλεόραση και την Μεσογείων και να γίνει κάτοικος Αμαρουσίου για χάρη του ΑΝΤ1.


Σύμφωνα με πληροφορίες, η  Μ. Χούκλη ήταν δυσαρεστημένη από τις περικοπές των μισθών στην ΕΡΤ, ενώ ως διαφαίνεται είχε έρθει εδώ και καιρό σε επαφή με τον Στρατή Λιαρέλη για το μεγάλο deal.


Όταν, η ΕΡΤ, με σχετική ανακοίνωση, αποδέχτηκε το αίτημα παραίτησης της γνωστής παρουσιάστριας, τα σενάρια «φούντωσαν». Το διαδίκτυο σε λίγα λεπτά «γέμισε» αναρτήσεις για τον επόμενο πιθανό επαγγελματικό της σταθμό.


Όμως, η ίδια φρόντισε να δώσει τέλος στη φημολογία υπογράφοντας συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΑΝΤ1 και πλέον απομένουν μόνο τα τυπικά.


Η Μαρία Χούκλη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 δίνοντας επί της ουσίας διαφορετικό ύφος και στυλ. Το δικό της προσωπικό ύφος που μέχρι πρότινος ξεχώριζε ως άλλη μύγα μέσα στο γάλα της κρατικής τηλεόρασης. Σοβαρή επαγγελματίας με χρόνια τηλεοπτικής εμπειρίας αποτελεί πολύ σημαντική προσθήκη στο έμψυχο δυναμικό του ΑΝΤ1.


Ενδεχομένως, η «μεταγραφή» της Μ. Χούκλη να αποτελεί αλλαγή ρότας από πλευράς ΑΝΤ1 μιας και η γνωστή παρουσιάστρια διαφέρει σημαντικά από τους ήδη υπάρχοντες παρουσιαστές της ιδιωτικής τηλεόρασης. Κάτι θα ξέρει ο κ. Λιαρέλης… Ίσως να βλέπει τον δύσκολο χειμώνα που έρχεται και μαζί του θα φέρει αρκετές εξελίξεις.


Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, η Μ. Χούκλη δεν θα ξεκινήσει την 1η Σεπτεμβρίου, αφού το κανάλι επιθυμεί να περατωθούν όλες οι απαραίτητες αλλαγές. Ποιες είναι αυτές;


stifora.png image by grecoleadermaximo
Share/Bookmark