Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010

Τι είπε ο Σταμάτης Μαλέλης για Τατιάνα - Μενεγάκη - Κορομηλά;

Τι ειπε ο Σταμάτης Μαλέλης για Τατιάνα - Μενεγάκη - Κορομηλά στην εκπομπη Πολυ Μπλα Μπλα.


O Σταμάτης Μαλέλης για την Τατιάνα:


"Η Τατιάνα και η Θρασκιά δεν είναι δύο συγκρίσιμα μεγέθη. Δεν έχουν καμία απολύτως σχέση μεταξύ τους ...Οσο για τον ΑΝΤ1 ; Πιστεύω πως δεν θα άφηνε την Τατιάνα να απομακρυνθεί απο την απογευτινή του ζώνη ,γιατί τότε θα δημιουργείτο μεγάλο πρόβλημα..." !

O Σταμάτης Μαλέλης για την Ελένη Μενεγάκη:

"Αν δεν αλλάξει κόνσεπτ η Ελένη, δεν πρόκειται να τα πάει καλά. Προσωπικα έβλεπα την φθορά να έρχεται κι απο πέρσι κι απο πρόπερσι που η Ελένη έβγαινε πρώτη. Η ιστορία με τις ξανθές στα πρωινάδικα έχει τελειώσει εδώ και δύο χρόνια. Είμαι απο τους ανθρώπους που ποτέ δεν υποκλίθηκα στο φαινόμενο Μενεγάκη ,αν και έτσι κι αλλιώς δεν είμαι απο τους ανθρώπους εκείνους που υποκλίνονται. Η Μενεγάκη αν δεν αλλάξει επαναλαμβάνω, θα θυμίζει παλιό πράγμα. Δεν μπορείς να είσαι για πάντα η ξανθιά ,χαζή που θα γελάνε οι άλλοι με αυτά που λες..." !

O Σταμάτης Μαλέλης για την Ρούλα Κορομηλά :

"Μου άρεσε η επιστροφή της Ρούλας ... Φτάνει πια η ανθρωποφαγία. Εντάξει το "Greek Idol" δεν ήταν κανένα σπουδαίο προιόν, σίγουρα οι αντίστοιχες παραγωγές του ΑΝΤ1 ήταν καλύτερες ,όμως, χάρη στην Ρούλα διεσώθη ..."

Τv nea για
Σταμάτη Μαλέλη

Συμφωνώ απόλυτα στο ότι η Τατιάνα και η Θρασκιά δεν είναι δύο συγκρίσιμα μεγέθη. Δεν έχουν καμία απολύτως σχέση μεταξύ τους .Εγώ ένα δεν μπορώ να καταλάβω... Ο κύριος Μαλελης μιλάει για ζώνες άλλων καναλιών όπως την πρωινή ζώνη με την Μενεγάκη και λέει πως " έβλεπε την φθορά να έρχεται κι απο πέρσι κι απο πρόπερσι που η Ελένη έβγαινε πρώτη " . Μήπως λέω εγώ... να έβλεπε και την φθορά στο κανάλι του μπας και κάνει καμία φορά πάνω από 10%; Οκ είπαμε να σχολιάζουμε τον αντιπάλους μας, αλλά όταν εσύ ο ίδιος έχεις κάτι ποιο αποτυχημένο είσαι εκτός τόπου και χρόνου.

ΠΗΓΗ
n35631980977_6400.jpg image by grecoleadermaximo
Share/Bookmark
open24hours1lv0fp6.gif image by grecoleadermaximo