Τετάρτη 7 Ιουλίου 2010

Υπερψηφίστηκε επί της αρχής το ασφαλιστικό με 159 ψήφους!

newsflash_2.gif newsFLASH image by TearsInHvn
Τranslate this article or the whole web page to your language
by using the translate

Ναι από Μπακογιάννη και Κιλτίδη,

όχι από Σακοράφα

και παρών από Οικονόμου. και Δημαρά.


Υπερψηφίστηκε επί της αρχής το νομοσχέδιο για το Ασφαλιστικό, χωρίς να σημειωθούν εκπλήξεις, με 159 ψήφους, έναντι 137 βουλευτών που ψήφισαν «όχι» και δύο να δηλώνουν «παρών». Η ανεξάρτητη βουλευτής Ντόρα Μπακογιάννη ψήφισε «ναι», όπως και ο ανεξάρτητος Κ. Κιλτίδης, η Σοφία Σακοράφα καταψήφισε το νομοσχέδιο και ο Γιάννης Δημαράς δήλωσε «παρών», όπως και ο ανεξάρτητος βουλευτής Β. Οικονόμου.

Όπως αποφάσισε ο Ολομέλεια η ψηφοφορία επί των άρθρων θα ακολουθήσει άμεσα την επί της αρχής ψήφιση του νομοσχεδίου, προφανώς για να αποφευχθούν προβλήματα αφού οι υπάλληλοι της Βουλής ανακοίνωσαν τη συμμετοχή τους στη γενική απεργία της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ. Σύμφωνα με πληροφορίες της zougla.gr, οι στενογράφοι της Βουλής αρνήθηκαννα "σπάσουν" την απεργία, παρά το αίτημα του προέδρου Φ. Πετσάλνικου.

Χαρακτηριστικό περιστατικό, ήταν όταν οι διεξάγοντες την ψηφοφορία αναφώνησαν το όνομα του υπουργού Εργασίας Ανδρέα Λοβέρδου, αυτός απάντησε χαμηλόφωνα, με αποτέλεσμα να αντιδράσουν ορισμένοι βουλευτές λέγοντας «πιο δυνατά»

ΠΗΓΗ
rightLogo.jpg the best image by grecoleadermaximo
Share/Bookmark
open24hours1lv0fp6.gif image by grecoleadermaximo