Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

ΑΓΡΙΝΙΟ: «Μαέστρο γύρνα γρήγορα κοντά μας» - Συγκινητικά είναι τα μηνύματα στην σελίδα της Δημοτικής φιλαρμονικής στο facebook από δεκάδες φίλους του Αρχιμουσικού Βασίλη Κονίδα! Διαβάστε τα!

Συγκινητικά είναι τα μηνύματα στην σελίδα της Δημοτικής φιλαρμονικής στο facebook από δεκάδες φίλους του Αρχιμουσικού Βασίλη Κονίδα που του συμπαρίσταται μετά τον σημερινό σοβαρό τραυματισμό τoυ από...
τροχαίο. 
Φίλοι, μαθητές, μέλη της Δημοτικής Φιλαρμονικής στέλνουν διαρκώς μηνύματα συμπαράστασης στον Αγρινιώτη Αρχιμουσικό, όσο και στην οικογένειά του  για να ξεπεράσουν την δοκιμασία στην οποία βρίσκονται από τα ξημερώματα, μετά το σοβαρό τροχαίο που υπέστη στην οδό Βλαχόπουλου από εκτροπή του δικύκλου που οδηγούσε .

Δείτε χαρακτηριστικά μερικά από τα μηνύματα αγάπης στον άνθρωπο που αναμόρφωσε αυτά τα χρόνια με τις ιδέες και το μεράκι του την Δημοτική Φιλαρμονική.


Η κατάσταση της υγείας του Βασίλη Κονίδα παραμένει κρίσιμη λόγω των σοβαρών τραυμάτων που έχει υποστεί στο κεφάλι και τον θώρακα και συνεχίζει να νοσηλεύεται διασωληνωμένος στην ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου. Αύριο το μεσημέρι αναμένεται να υπάρχει μια πρώτη εκτίμηση της κατάστασης  της υγείας του.
Δείτε εδώ την σελίδα του Αgrinio Band στο facebook



Πηγή: AgrinioPress.gr