Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου 2011

ΛΑΜΙΑ:Νεαρός τραυμάτισε στο πρόσωπο με μαχαίρι 74χρονο για να τον ληστέψει!

Δυστυχώς συνέβη μέρα μεσημέρι, μέσα στην πόλη της Λαμίας και συγκεκριμένα την περασμένη Παρασκευή, στην οδό Εκκλησιών, κοντά στην ...
εκκλησία των Αγ. Θεοδώρων.

Ο 74χρονος συνταξιούχος στρατιωτικός είχε παρκάρει εκεί το αυτοκίνητό του και στη 1.00΄ το μεσημέρι πήγε να το πάρει, χωρίς ποτέ να μπορεί να φανταστεί τι τον περίμενε.

Διαβάστε πως περιέγραψε στο LamiaReport τα όσα έζησε: 

"Επειδή κρατούσα τις τσάντες με τα ψώνια, πήγα από τη δεξιά πλευρά για να τις βάλω στη θέση του συνοδηγού. Πριν προλάβω να ανοίξω ένας νεαρός, γύρω στα 25, πετάχτηκε πίσω από ένα παρκαρισμένο αυτοκίνητο και μου κόλλησε ένα μαχαίρι στην κοιλία. "Τα λεφτά σου γρήγορα", μου είπε σε άπταιστα ελληνικά, πιέζοντας ταυτόχρονα το μαχαίρι, το οποίο ήταν μεγάλο και με δόντια. Του απάντησα ότι δεν έχω χρήματα και έκανα την κίνηση να ανοίξω την πόρτα. Ο νεαρός εξαγριωμένος σήκωσε το μαχαίρι, με χτύπησε στο πρόσωπο, στο μάγουλο και έφυγε τρέχοντας. Επειδή έτρεχε πολύ αίμα προσπάθησα να το σταματήσω με το μαντήλι μου.


 Μετά πήγα στο φαρμακείο για να με βοηθήσουν, αλλά μου είπαν να πάω στο νοσοκομείο. Τελικά μου έκαναν 15 ράμματα στο πρόσωπο. Ενημέρωσα και την αστυνομία. Δεν πιστεύω αυτό που μου συνέβη. Ευτυχώς που δεν με χτύπησε στο λαιμό."

Η Αστυνομία δεν δημοσιοποίησε το σοβαρό αυτό περιστατικό. Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport, οι άνδρες της Ασφάλειας έχουν κάνει αρκετές προσαγωγές υπόπτων, χωρίς αποτέλεσμα μέχρι στιγμής.Πηγή: LamiaReport.gr