Η ίδρυση του Κόμματος των Αποστράτων είναι πλέον πραγματικότητα!

Η ίδρυση έγινε σήμερα Δευτέρα – Ημέρα της εορτής των Ενόπλων Δυνάμεων – και ώρα 18:30 μ.μ στο Ξενοδοχείο ...
OSCAR στην Αθήνα, στη στάση ΜΕΤΡΟ «Σταθμός Λαρίσης», αίθουσα ΔΙΟΝΥΣΟΣ. Εκεί η προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή παρουσίασε προς τον Ελληνικό Λαό το νέο πολιτικό κόμμα -ιδρυτική διακήρυξη και προγραμματικούς στόχους.
Την επομένη, αύριο Τρίτη δηλαδή, ο προγραμματισμός προβλέπει να υποβληθούν προς την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, με μέριμνα της Διοικούσης Επιτροπής, όλα τα απαραίτητα έγγραφα για την νομική υπόσταση του κόμματος. Το όνομά του είναι «Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας» και το έμβλημά του έχει σχήμα αποτελούμενο από τρεις πλάγιες παράλληλες γραμμές, χρώματος γαιώδους, βαθέος κυανού και γαλάζιου αντίστοιχα.
Τα χρώματα αυτά, λένε, «συμβολίζουν τη γη, τον αέρα και τη θάλασσά μας, στοιχεία Εθνικής κυριαρχίας, τα οποία σήμερα διακυβεύονται από ενέργειες και παραλείψεις του πολιτικού κατεστημένου».
Το Α’ Συνέδριο του κόμματος θα οργανωθεί σύμφωνα με το καταστατικό και θα πραγματοποιηθεί εντός του πρώτου Τριμήνου του 2012. Τότε η προσωρινή 12μελής Διοικούσα Επιτροπή θα περατώσει το έργο της και θα εκλεγούν η ηγεσία και τα όργανα του κόμματος.
Μέχρι την πραγματοποίηση του Συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση του κόμματος, σε διάφορες πόλεις της Ελλάδος, από μέλη που θα ορίζονται, προς ενημέρωση των αποστράτων και των τοπικών κοινωνιών και προς ενίσχυση των δυνάμεών του φορέα.
Όπως αναφέρουν οι απόστρατοι το νέο κόμμα ιδρύεται υπό τις παρούσες δύσκολες, για την Πατρίδα μας, συνθήκες οι οποίες χαρακτηρίζουν το τέλος της μεταπολιτευτικής περιόδου. Η νέα όμως αυτή πολιτική δύναμη που δημιουργείται και εμφανίζεται στον πολιτικό βίο της Χώρας μας, με την ενθουσιώδη υποστήριξη των φίλων μας από όλη την Ελλάδα, θα αποτελέσει την ελπίδα για την ανόρθωση του εθνικού φρονήματος και της αυτοπεποίθησης του Λαού.
Δείτε προηγούμενη Ομιλία του αντιπρόεδρου της προσωρινής Διοικουσας Επιτροπής Θ.Διαμαντή: