Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

HANS BRINKET BUDGET HOTEL: Το πιό χάλια ξενοδοχείο της Ευρώπης - Δείτε το γιατί, στο βίντεο!


Θέλετε μια πραγματικά διαφορετική ταξιδιωτική εμπειρία; 

Έχετε βαρεθεί τα άνετα κρεβάτια, τα καθαρά σεντόνια, το ζεστό νερό, σαπούνια, πετσετούλες και ότι άλλο κάνει τη διαφορά στη φιλοξενία των προορισμών που επιλέγετε; Τότε είστε έτοιμοι.

 Όχι δεν θα διασχίσετε τον Αμαζόνιο, δεν θα ...
διανυκτερεύσετε στην κορυφή του Έβερεστ και δεν θα περπατήσετε ξυπόλυτοι την έρημο Σαχάρα. Απλά θα πάτε μια βόλτα μέχρι το Άμστερνταμ…

Εκεί σας περιμένει η απόλυτη φρίκη. Το ξενοδοχείο Hans Brinker Budget Hotel, που εδώ και 15 χρόνια διατηρεί τον τίτλο του πιο χάλια ξενοδοχείου παγκοσμίως.

Τίτλος τιμής, όπως φαίνεται, για τους ιδιοκτήτες, αφού και όλες οι διαφημιστικές τους καμπάνιες, έχουν σκοπό να αποδείξουν ότι αξίζει αυτόν τον τίτλο και θα κάνουν ό, τι μπορούν για να τον διατηρήσουν…

Κατά βάση απευθύνεται σε νεαρούς, low-budget ταξιδιώτες που περηφανεύονται ότι μπορούν να αντέξουν τις χειρότερες συνθήκες, αν και οι τιμές του (22.50? το βράδυ) δεν είναι τόσο φτηνές όσο θα περίμενε κανείς.

Σύμφωνα με το site του, το Hans Brinker Budget Hotel απογοητεύει τους πελάτες του εδώ και 40 χρόνια, προσφέροντας την άνεση και την πολυτέλεια που μπορεί κανείς να βρει σε φυλακές μέτριας ασφαλείας. Μέσα στις παροχές του συμπεριλαμβάνονται:

- Ένα μπαρ στο υπόγειο με περιορισμένο φως και καθόλου καθαρό αέρα.

- Ένα δεύτερο μπαρ που σερβίρει μόνο νερωμένη μπύρα.

- Μια τσιμεντένια αυλή όπου, τις πολύ σπάνιες μέρες που το Άμστερνταμ έχει ηλιοφάνεια, μπορείτε να απολαύσετε όσο φως καταφέρει να περάσει από τα γύρω κτήρια.

- Διασκεδαστικά σχόλια για τον χαρακτήρα και τις σεξουαλικές προτιμήσεις πρώην καλεσμένων του ξενοδοχείου, γραμμένα σε όλους τους τοίχους.

- Ένα κυλικείο που σερβίρει πιάτα που έχουν σαν βάση τα νερουλά τηγανητά αυγά.

- Δωμάτια με πόρτες που κάποιες φορές κλειδώνουν.

- Το καμάρι του ξενοδοχείου, την Luxury l Suite, που έχει την μοναδική μπανιέρα στο κτήριο.(οι υπόλοιποι ένοικοι απλά πλένονται σε νιπτήρα)…



Πηγή: MetroGreece.gr