Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ακροδεξιός αναβρασμός στην Κρήτη !


Ύποπτες κινήσεις προβληματίζουν και πάλι την τοπική ΕΛ.ΑΣ., φανερώνοντας ότι η υποβόσκουσα ακροδεξιά νοοτροπία στο Ηράκλειο, ζει και βασιλεύει...
 
Το τελευταίο χρονικό διάστημα- μετά και το αιματηρό ...
επεισόδιο με το θάνατο του οπαδού του ΠΑΟ στην παραλιακή- τα "πνεύματα" φαίνεται πως ηρεμούν για τα ακροδεξιά στοιχεία του Ηρακλείου.
Μια αίσθηση, η οποία όμως, δείχνει να αλλάζει και πάλι. Τις τελευταίες ημέρες έχουν κάνει την εμφάνιση τους συνθήματα και μηνύματα σε τοίχους σε συγκεκριμένα σημεία της πόλης, όπως στα Καμίνια.

Τα συνθήματα είναι γραμμένα έξω από χώρους συνάντησης και προσευχής των αλλοδαπών. Η εξέλιξη αυτή έχει προβληματίσει τις Αρχές, που γνωρίζουν ότι πίσω από τις επιθέσεις που έχουν κατά καιρούς σημειωθεί, όπως και στην περίπτωση του δολοφονικού μαχαιρώματος του οπαδού του ΠΑΟ, κρύβονται και ακροδεξιοί, οι οποίοι οργανώνουν και τέτοιου είδους μαζώξεις για ξύλο και ...εκτόνωση.

Στα στέκια τα οπαδικά και όχι μόνο, είναι γνωστό ότι κάποιοι κάτω από το μανδύα του οποιουδήποτε αθλητικού σωματείου, κρύβουν το τατουάζ με τη σβάστικα.

Και γραφείο

Ή πληροφορία που έχει προκαλέσει εντύπωση είναι ότι κάποια τέτοια στοιχεία ετοιμάζουν και γραφεία. Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αυτά θα είναι κάπου στην Αμμουδάρα.



Πηγή: creteplus.gr