Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

ΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΓΚΡΗΣ: Εντυπωσιακή η συγκέντρωση του στην Πάτρα!


Στην κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου “Patra Palace” μίλησε χθες (Δευτέρα, 28/11), στους πολιτικούς του φίλους από την Πάτρα, ο υπ. βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ (δικηγόρος – καθηγητής Εγκληματολογίας) Άγγελος Τσιγκρής.
Ο Άγγελος Τσιγκρής ενημέρωσε τους παριστάμενους για... την εξέλιξη της αίτησης ακύρωσης των φορολογικών μέτρων που επιβλήθηκαν από την απελθούσα κυβέρνηση και εκδικάζονται στην Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας.
Με την προσφυγή του στο Συμβούλιο της Επικρατείας ο Άγγελος Τσιγκρής αμφισβητεί τη νομιμότητα των πρόσθετων φορολογικών βαρών και συγκεκριμένα:
 1) του ετήσιου τέλους επιτηδεύματος (εκδικάσθηκε στο Συμβούλιο Επικρατείας στις 4.11.2011),
 2) του ειδικού τέλους ακινήτων (εκδικάζεται στις 2.12.2011) και 
3) της ειδικής εισφοράς αλληλεγγύης (εκδικάζεται στις 6.4.2012).
Με την ευκαιρία αυτή, ο υπ. βουλευτής της ΝΔ ζήτησε τη στήριξη των πολιτικών του φίλων στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές.
Ο Άγγελος Τσιγκρής, αφού ευχαρίστησε τους φίλους του για τη μαζική τους παρουσία, είπε:
«Η μαζική σας παρουσία αυξάνει το αίσθημα της ευθύνης μου. Θα καταβάλω το σύνολο των δυνάμεων που διαθέτω προκειμένου να ανταποκριθώ στις προσδοκίες σας… Τη δύναμη που μου δίνετε θα την αξιοποιήσω δημιουργικά προς όφελος του τόπου μας και των ανθρώπων του… 
Θα βάλω τα δυνατά μου να ανταποκριθώ στις προσδοκίες σας για ένα νέο ξεκίνημα με θεμέλιο τη σχέση εμπιστοσύνης με την κοινωνία… Δεσμεύομαι απέναντί σας, να κάνω το χρέος μου για τον Τόπο, με σοβαρότητα και αίσθημα καθήκοντος…»._