Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

ΗΛΙΑΣ ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗΣ: "Μου έφαγαν τα λεφτά στα Παρατράγουδα"!


Ο Χαλκιδέος Ηλίας Χονδρογιάννης (φωτό) συμμετείχε τον Φεβρουάριο του 2010 στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια "Παρατράγουδα" στον τηλεοπτικό σταθμό ALTER και ήταν ο νικητής του διαγωνισμού της εκπομπής.

Με τη νίκη αυτή κέρδισε και χρηματικό ποσό 1000 ευρώ, αλλά όπως καταγγέλλει ο ίδιος στο ...
egnomi.gr δεν το εισέπραξε ποτέ. Μάλιστα, μας έδειξε και σχετική βεβαίωση για την οφειλή του σταθμού, η οποία φέρει την υπογραφή της Αγγελικής Φούτρου, που είχε την επιμέλεια της παραγωγής. 

Ο κ. Χονδρογιάννης λέει σχετικά: " Έχει περάσει τόσος καιρός και δεν μου έδωσαν ούτε ευρώ, ενώ η βεβαίωση που έχω στα χέρια μου λέει ότι σε 6 μήνες θα έπαιρνα τα χρήματα".
Όπως είναι γνωστό το ALTER αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα, οι εργαζόμενοι του είναι απλήρωτοι εδώ και μήνες, ενώ εδώ και αρκετό καιρό μεταδίδει μόνο μαγνηστοσκοπημένο πρόγραμμα.

Τώρα τι ακριβώς συμβαίνει με την περίπτωση του κ. Χονδρογιάννη δεν μπορούμε να γνωρίζουμε, καθώς μάλιστα η εκπομπή "Παρατράγουδα" αποτελούσε ανεξάρτητη παραγωγή και αν υπάρχει οφειλή στον κ. Χονδρογιάννη ενδεχομένως να μην βαρύνει το κανάλι.

Επίσης είναι άγνωστο τι είδους συμφωνία γινόταν με τους παίκτες των διαγωνισμών και τα "κέρδη" τους. Γεγονός είναι ότι ένας άνθρωπος αισθάνεται αδικημένος και καταγγέλλει με παράπονο ότι δεν πήρε χρήματα, που ο ίδιος θεωρεί ότι δικαιούται.   


Πηγή; egnomi.gr