Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ-ΠΟΛΥ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ ΒΙΝΤΕΟ: Ζώα εκτρέφονται στην Κίνα με μοναδικό στόχο να χρησιμοποιηθεί το δέρμα τους - ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ ΣΚΗΝΕΣ!


Σοκαριστικές εικόνες από θανατώσεις ζώων - Ακατάλληλο VIDEO
Σοκαριστικές εικόνες με αντικείμενο την άγρια θανάτωση ζώων είδαν στο φως της δημοσιότητας.

Πρόκειται για τους νυκτερευτές, γνωστοί ως raccoon dogs, αρκετά εκ των οποίων εκτρέφονται στην Κίνα με μοναδικό στόχο να χρησιμοποιηθεί το δέρμα τους για εξαγωγή στην Αυστραλία και...
κατασκευή μποτών- μαϊμού Ugg. Σημειώνεται πως οι αυθεντικές μπότες Ugg κατασκευάζονται αποκλειστικά και μόνο από μαλλί προβάτου.

Η οργάνωση για τα δικαιώματα των ζώων «Humane Society» ανακίνησε το θέμα, αφού προηγουμένως διενήργησε ελέγχους. Η ίδια η οργάνωση αποκάλυψε πως κατασκευαστές μποτών στην Αυστραλία, προμηθεύονται τη γούνα των νυκτερευτών για να τη χρησιμοποιήσουν στην κατασκευή απομιμήσεων μποτών Ugg, ενώ οι ίδιοι υποστηρίζουν στους πελάτες τους ότι χρησιμοποιούν μαλλί προβάτων.

Οι εικόνες που ακολουθούν στο βίντεο, αποκαλύπτουν πως στα εκτροφεία της Κίνας, τα ζώα γδέρνονται ακόμα και ζωντανά και εν συνεχεία πετιούνται σε σωρούς.
Σημειώνεται πως αντίθετα με την εισαγωγή γούνας από σκύλους και γάτες, που έχει απαγορευτεί, η εισαγωγή γούνας από νυκτερευτές παραμένει νόμιμη στην Αυστραλία.

Η επικεφαλής της «Humane Society» τονίζει πως το πρόβλημα με το εμπόριο γούνας από raccoon dogs στην Αυστραλία είναι γενικότερο και δεν περιορίζεται στις απομιμήσεις μποτών Ugg, αντίθετα η γούνα τους χρησιμοποιείται σε δεκάδες άλλα προϊόντα.

Σημειώνεται πως το βίντεο που ακολουθεί περιέχει πολύ σκληρές εικόνες:






Πηγή: PamePreveza.gr