Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

"ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ": «Θέλουν να ξεπουλήσουν τη Θεσσαλονίκη σε Τούρκους επενδυτές»!


altΟ πολιτικός σχηματισμός «ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ» έχει κάνει δυναμικό «ντου» στην πόλη της Θεσσαλονίκης και δηλώνει πως αναλαμβάνει συντονισμένη δράση ενημέρωσης του λαού της Θεσσαλονίκης για τα ...
σχέδια όλων εκείνων, που απεργάζονται το ξεπούλημα της πατρίδας και συγκεκριμένα την παρέμβασή τους στην οικονομία της πόλης. 
Αξιοσημείωτο, είναι και το γεγονός πως οι δρόμοι της συμπρωτεύουσας γέμισαν με φέιγ βολάν του ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ, που έγραφαν «ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ».
Αφορμή στάθηκαν οι πληροφορίες που θέλουν τουρκικά κεφάλαια να ενδιαφέρονται για το «Μακεδονία Παλλάς».
 Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους, το όψιμο αυτό ενδιαφέρον είναι αποτέλεσμα μιας μακράς διαδικασίας, η οποία εντάθηκε με την οικονομική κρίση. 
«Ξεκίνησε με τις ζεμπεκιές, τις ελληνοτουρκικές φιέστες, τις εκδηλώσεις των διαφόρων ελληνο-τουρκικών επιχειρηματικών επιμελητηρίων. Συνεχίστηκε από τις προθέσεις του κ. Μπουτάρη να αναδείξει το Οθωμανικό παρελθόν της πόλης, για να φτάσουμε στο σήμερα, όπου οι ελληνικές επιχειρήσεις, ελέω κρίσης και κακών κρατικών πολιτικών, είναι έτοιμες να ξεπουληθούν για ένα κομμάτι ψωμί σε ξένα κεφάλαια, ακόμη και τουρκικά», εξηγούν.
Ως αποκορύφωμα αυτών και ανάδειξη του θράσους ορισμένων, όπως τονίζουν, ήταν η χθεσινή συνάντηση που διοργανώθηκε από το ελληνοτουρκικό εμπορικό επιμελητήριο Βορείου Ελλάδος στη Θεσσαλονίκη, με σκοπό την μείωση των προβλημάτων για την ανάπτυξη των εμπορικών σχέσεων μεταξύ των δύο κρατών. Το ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ, επισημαίνει πως μπορεί οι νόμοι και οι πολιτικές ορισμένων να ευνοούν αυτή την προσέγγιση, αλλά απέναντί τους θα βρουν την οργή των Ελλήνων της Βορείου Ελλάδας, οι οποίοι δεν ξεχνούν τα εγκλήματα και την προσφυγιά και είναι έτοιμοι να αντισταθούν στο ξεπούλημα της περιουσίας τους, της τιμής τους και της ιστορίας τους.
«Την ώρα που ο ελληνικός λαός βιώνει συνθήκες Κατοχής, την ώρα που η Πατρίδα βρίσκεται σε ομηρία παραδομένη στις διαθέσεις των διεθνών τοκογλύφων, την ώρα που το Έθνος συγκλονίζεται από τις μεταπολιτευτικές πρακτικές και σκοτεινές μεθοδεύσεις, άλλο ένα αποφασιστικό χτύπημα βρίσκεται επί θύρας
Με πρόσχημα την χρεοκοπία, επιχειρούν να λεηλατήσουν την δημόσια και την ιδιωτική περιουσία και μάλιστα με διείσδυση Τουρκικών συμφερόντων
Κόσμος χάνει τις δουλειές του, η ιδιοκτησία περνάει σε Τούρκικα συμφέροντα και η υποδούλωση μεθοδευμένα ολοκληρώνεται
Αυτή είναι η κοινωνία που επαγγέλλεται το μεταπολιτευτικό σύστημα; Ε, λοιπόν σ’ αυτή την κατάσταση θα μας βρουν απέναντί τους!
 Δεν θα δεχτούμε την Εθνική μας ταπείνωση», καταλήγει το ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ.



Πηγή: thousandnews.gr