Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

ΑΣ ΕΥΘΥΜΙΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ: Ήρθε ο Άραβας Πρίγκηπας για τον ΠΑΟ!


Ο πρίγκηπας με ελαφρά ξεκολλημένο μουστάκι,
 στην αίθουσα αφίξεων.
(Digital Artwork: Μάκης Ανασιάδης)

Άφωνοι έμειναν όσοι ήταν παρόντες στις αφίξεις του Αερολιμένα της Αθήνας, βλέποντας τον εύσωμο άνδρα με το καρό μαντήλι να δηλώνει πως είναι ο πρίγκηπας Αλ Σαούντ και ήρθε να υπερασπιστεί τον φίλο του και να σταματήσει τις φωνές που αμφισβητούν την ύπαρξή του.
Αμέσως, πλήθος οπαδών έτρεξε να τον προσκυνήσει και...
να του φιλήσει το χέρι, ενώ ο πρίγκηπας, απάντησε σε λίγους που τον περιεργάζονταν προσπαθώντας να βρουν ποιόν τους θυμίζει, , λέγοντας ότι δεν μοιάζει τόσο πολύ με τις φωτογραφίες, γιατί έβαλε μερικά κιλά επειδή έκοψε το κάπνισμα. 
Στη συνέχεια σε έντονο ύφος, είπε ότι η οργή του Αλλάχ θα πέσει πάνω σε όσους τόλμησαν να κοροϊδέψουν τον Βλάση Τσάκα και ότι μόλις πάρει την ΠΑΕ, θα φροντίσει όχι μόνο να μην ξαναμπούν στο γήπεδο, αλλά να τιμωρηθούν και με 30 βουρδουλιές – τις οποίες θα ρίξει ο ίδιος ο Ροναλντίνιο! 
 
Σε ερώτηση γιατί δεν ήρθε ο ίδιος ο Βλάσης Τσάκας να τον υποδεχθεί στο αεροδρόμιο, ο πρίγκηπας τον δικαιολόγησε, λέγοντας πως είναι συντετριμμένος από την λεκτική επίθεση των οπαδών του τριφυλλιού χθες το απόγευμα.
Τέλος, ενώ κατευθύνονταν προς την παραλαβή των αποσκευών, έκανε αναπάντητη σε κάποιον άγνωστο για να του καλέσει ένα ταξί και είπε ότι αύριο θα έχει συνάντηση στα γραφεία της ΠΑΕ με τους μετόχους για να τους μοιράσει ρολόγια «Σέικο».



Πηγή: Protagon.gr