Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

ΡΟΥΠΑΚΙ, ΗΛΕΙΑ: «Βγάλτε με από δω!», τα πρώτα λόγια του μικρού αγοριού στους ανθρώπους που το βρήκαν - Αν αποδειχθεί αυτοκτονία, η Ιερά Μητρόπολη Ηλείας δεν θα κηδεύσει τον οδηγό - Δείτε το βίντεο!


Ένας κυνηγός από το Ρουπάκι, ο κ. Γιώργος Τσουραπάς, ήταν αυτός που βρήκε τον 11χρονο τραυματισμένο, μέσα στα συντρίμμια του αυτοκινήτου, στο Ρουπάκι, προθες το πρωί. 
Στα μπροστινά καθίσματα, νεκροί, ο πατέρας και η 14χρονη αδελφούλα του, και το παιδάκι βαρειά τραυματισμένο, εγκλωβισμένο όλη την ...
παγωμένη νύχτα ανάμεσα στα δύο πτώματα!
Όταν πλησίασε το τρακαρισμένο αυτοκίνητο, πάγωσε. Το αγόρι, δεν μπορούσε να κινηθεί. Ήταν εγκλωβισμένο και σοκαρισμένο, μέσα στις λαμαρίνες. Σοκαρισμένος ο κυνηγός κάλεσε βοήθεια με το κινητό του. Αμέσως, κινητοποιήθηκαν αστυνομία, πυροσβεστική, ασθενοφόρο και κάτοικοι από το Ρουπάκι.
«Βγάλτε με από δω!», ήταν τα λόγια που μπόρεσε να ψιθυρίσει ο μικρός,  στους ανθρώπους που πιθανότατα του έσωσαν τη ζωή.
Σύμφωνα με όλες τις μαρτυρίες, ο 71χρονος το Σάββατο το απόγευμα, πήγε με το αυτοκίνητο και τα παιδιά στο χωριό, ήπιε ουίσκι και ξεκίνησε για τη μοιραία διαδρομή.
Νωρίτερα, είχε κατεβάσει τα παιδιά από το αυτοκίνητο, στο χώρο της γέφυρας. Αυτά ανυποψίαστα έπαιζαν, την ώρα που ο πατέρας τους πιθανότατα, έκανε πρόβες για τη σύγκρουση. 
Στα 2 χιλιόμετρα χωματόδρομο που χωρίζει τα δύο πόδια της γέφυρας, αύξανε ταχύτητα με το αυτοκίνητο, και όταν έφτανε στον τοίχο, έκοβε. Πιθανότατα, υπολόγιζε την ταχύτητα της πρόσκρουσης. 
Όταν βεβαιώθηκε, έβαλε τα παιδιά μέσα στο αυτοκίνητο, πήγε στο Ρουπάκι, κατανάλωσε ουίσκι και όταν σκοτείνιασε, ξεκίνησε. Ήξερε την περιοχή. Όπως εικάζεται, τα είχε υπολογίσει όλα, την ημέρα, την ώρα.
 Την Κυριακή το πρωί, δεν θα πήγαιναν τα φορτηγά της εταιρίας να δουλέψουν και δεν θα τους έβρισκε κάποιος νωρίς.
Ερωτηθείσα η Ι. Μητρόπολη Ηλείας, μας απάντησε ότι αν αποδειχθεί αυτοκτονία, δεν θα κηδευθεί ο αυτόχειρας, διότι όχι μόνον φόνευσε ο ίδιος τον εαυτόν του, φόνευσε και την κόρη του και προσπάθησε να σκοτώσει και τον γιο του!






Πηγή: IliaPress.gr