Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2011

ΠΥΡΓΟΣ, ΗΛΕΙΑ: Έβαλαν φωτιά στο σπίτι γιατί τους "είδε" η κάμερα ασφαλείας - Δείτε το βίντεο!


Φωτιά ξέσπασε λίγο πριν από τις εννέα το βράδυ σε διώροφη οικία παραπλεύρως της οδού Αλφειού. 
Η φωτιά κατέστρεψε ολοσχερώς το πέτρινο κτίριο και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για εμπρησμό. Με βάση τις μαρτυρίες του γιου του ιδιοκτήτη που έφτασε... άμεσα στο χώρο, οι δράστες είχαν μπει στο κοτέτσι και είχαν κλέψει μια κότα, όταν όπως φαίνεται αντιλήφθηκαν πως υπάρχει κάμερα ασφαλείας.
Ο γιος του ιδιοκτήτη είχε προχωρήσει σε αυτή την κίνηση καθώς όπως είπε τα τελευταία χρόνια τον είχαν κατακλέψει. "Δεν μου άφηναν τίποτα, έχουν κλέψει δεκάδες κουνέλια, κότες, σίδερα. Προφανώς αντιλήφθηκαν οι κλέφτες την κάμερα ασφαλείας, την "κατέβασαν" από το δέντρο που την είχα βάλει και μετά πιστεύοντας πως το καταγραφικό της εικόνας βρίσκεται μέσα στο σπίτι, έβαλαν φωτιά" εξήγησε.
Στο σημείο μετέβη ισχυρή δύναμη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με κλιμακοφόρο όχημα και ενισχύσεις από την περιοχή της Αρχαίας Ολυμπίας, γιατί εκτός των άλλων το σπίτι βρίσκεται δίπλα σε καλαμιώνες και από τις καύτρες που πετάγονταν παντού υπήρχε κίνδυνος επέκτασης της πυρκαγιάς.
Το σπίτι βρίσκεται δίπλα στην οδό Αλφειού επί του χωματόδρομου που οδηγεί από την έξοδο της πόλης του Πύργου προς τη Σαλμώνη, δίπλα στον Αγ. Κωνσταντίνο.

Video
Πηγή: IliaLive.gr