Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

ΧΑΝΙΑ, ΚΡΗΤΗ: Άγριες συμπλοκές μεταξύ φοιτητών ΕΑΑΚ – ΠΑΣΠ στο Πολυτεχνείο Κρήτης!


Άγριες συμπλοκές μεταξύ φοιτητών του Πολυτεχνείου Κρήτης πραγματοποιήθηκαν σήμερα το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις της Πολυτεχνειούπολης στα Κουνουπιδιανά Ακρωτηρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ... Flashnews.gr η σύρραξη μεταξύ ,φοιτητών της Ενιαίας Ανεξάρτητης Αριστερής Κίνησης (ΕΑΑΚ) και της Πανελλήνιας Αγωνιστικής Σπουδαστικής Παράταξης (ΠΑΣΠ) ξεκίνησε από το τμήμα Ηλεκτρονικών Μηχανικών Μηχανικών Υπολογιστών (ΗΜΜΥ).

Γρήγορα πήρε ευρύτερες διαστάσεις και επεκτάθηκε και στο τμήμα Μηχανικών Ορυκτών Πόρων (ΜΗΧΟΠ), ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες «έπεσε άγριο ξύλο».

Μάλιστα παρευρισκόμενοι καθηγητές του Πολυτεχνείου που αποπειράθηκαν να παρέμβουν, αναγκάστηκαν να φύγουν καθώς κινδύνευσαν να βρεθούν εν μέσω «διασταυρωμένων πυρών».

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, οι άγριες συμπλοκές που σημειώθηκαν στο Πολυτεχνείο Κρήτης, αποτελούν στην ουσία ,συνέχεια της «βεντέτας» μεταξύ των δύο αυτών φοιτητικών παρατάξεων, η οποία ξεκίνησε από την φετινή επέτειο του Πολυτεχνείου, όταν φοιτητές της ΕΑΑΚ δεν άφησαν φοιτητές της ΠΑΣΠ να συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις στο Μετσόβειο Πολυτεχνείο.

Μάλιστα και την Δευτέρα 21/11 υπήρξαν ανάλογες συμπλοκές μεταξύ μελών των δύο αυτών φοιτητικών παρατάξεων και στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο στην Αθήνα.

Flashnews