Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

ΑΘΗΝΑ: Πυροβολισμοί τα ξημερώματα στη φοιτητική εστία Ζωγράφου!

Στιγμές τρόμου βίωσαν φοιτητές που διαμένουν σε εστία στην περιοχή του Ζωγράφου, τα ξημερώματα της Παρασκευής, όταν δύο άγνωστοι αποπειράθηκαν να διαρρήξουν ένα δωμάτιο και αφού έγιναν αντιληπτοί από ...
τους φοιτητές πυροβόλησαν εναντίον τους.

Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, δύο φοιτητές, ένοικοι δωματίων στις φοιτητικές εστίες του ΕΜΠ στου Ζωγράφου αντιλήφθηκαν δύο άγνωστα άτομα να προσπαθούν να διαρρήξουν δωμάτιο του ισογείου.
Μόλις οι άγνωστοι κατάλαβαν ότι έγιναν αντιληπτοί, τράπηκαν σε φυγή, ενώ ο ένας εξ αυτών, γυρίζοντας προς το μέρος των φοιτητών, πυροβόλησε εναντίον τους, αλλά ευτυχώς αστόχησε.

Στην εστία έσπευσαν αστυνομικοί και αφού ενημερώθηκαν από τους υπευθύνους του κτηρίου ότι πιθανότατα οι άγνωστοι εξακολουθούν να βρίσκονται κρυμμένοι στα δωμάτια της εστίας, διενήργησαν ελέγχους μαζί με δικαστική λειτουργό.

Στις έρευνες που ακολούθησαν συνελήφθη ένας 37χρονος Πολωνός, ο οποίος όπως διαπιστώθηκε, διέμενε παράνομα σε δωμάτιο της φοιτητικής εστίας, ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν ναρκωτικές ουσίες και συσκευές χρήσης ναρκωτικών ουσιών, καθώς και ένα φυσίγγιο όπλου των 9mm.

Πηγή: Epikaira.gr