Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

ΦΡΑΝΚΟ ΑΛΦΟΝΣΟ: Aρνείται τις κατηγορίες για το εμπόριο ναρκωτικών μέσω Ηγουμενίτσας!

Στη φυλακή οδηγήθηκε ο 45χρονος ηθοποιός και τραγουδιστής Φράνκο Αλφόνσο, μετά την απολογία του στη 2η ειδική ανακρίτρια για την υπόθεση της διακίνησης 256 κιλών χασίς από την ...
Ελλάδα στην Ιρλανδία. 


Προφυλακιστέοι κρίθηκαν επίσης οι δύο ακόμη συνεργοί του που απολογήθηκαν το πρωί στην ανακρίτρια.

Ανάμεσά τους και ο Ιρλανδός οδηγός του φορτηγού που μετέφερε τα ναρκωτικά. Στην απολογία του ο Φράνκο Αλφόνσο επέμεινε ότι είναι αθώος και δεν έχει καμία σχέση με την ποσότητα των ναρκωτικών που μεταφέρονταν με το φορτηγό.



 Αρνήθηκε κατηγορηματικά όσα του αποδίδονται, ότι δηλ. είχε μεσολαβητικό ρόλο στο κύκλωμα, υποστηρίζοντας πως ο ίδιος κάνει εμπόριο φρούτων και το αντικείμενό του είναι να «κλείνει δουλειές μέσω Ίντερνετ».

Ζήτησε επίσης να περιληφθούν στη δικογραφία και οι άλλες απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες καθώς επίσης και ο φάκελος που έχει σχηματίσει οι Βρετανικές δικαστικές αρχές μετά τη σύλληψη άλλων δύο ατόμων που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση.

Πηγή: ΡΑΔΙΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ (igoumenitsa) 89,2 fm - Aρνείται τις κατηγορίες ο Αλφόνσο για το εμπόριο ναρκωτικών μέσω Ηγουμενίτσας!- ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ ΣΟΥΛΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΦΙΛΙΑΤΙ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ ΗΠΕΙΡΟΣ