Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΠΑΠΠΑ: "Με στενοχώρησε πολύ η Έλενα" - Μάθετε το γιατί!


Αδικημένη και πικραμένη νιώθει η Χριστίνα Παππά μετά από την επίθεση που δέχτηκε από την Έλενα Παπαρίζου όταν είπε στον αέρα ότι ήπιε λίγη βότκα για να της φύγει το έντονο άγχος πριν από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων. 
Η κριτής του Dancing δυσανασχέτησε έντονα και της...
είπε με έντονο ύφος ότι δεν πρέπει να περνάνε τέτοια μηνύματα στα παιδιά που τους βλέπουν εκείνη την ώρα.

"Σε καμία περίπτωση δεν θα παρότρυνα ένα παιδί να πιει" δήλωσε στο Yupi η 42χρονη ηθοποιός.
"Ήταν απλά ένα χιουμοριστικό- αν θέλετε πείτε το και άστοχο- σχόλιο που έκανα στις 12.10 μετά τα μεσάνυχτα. Τα παιδιά εκείνη την ώρα δεν θα έπρεπε να βρίσκονται καν μπροστά στην τηλεόραση. Δεν διαφωνώ με αυτό που είπε, αλλά δεν μπορώ να κρύψω ότι με πείραξε πολύ ο τρόπος που το είπε. 

Ένιωσα σαν να έχει κάποιο πρόβλημα μαζί μου. Είχα πολύ άγχος εκείνη τη στιγμή γιατί βρισκόμουν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, έχοντας εκτελέσει χωρίς λάθη τη χορογραφία που μου είχαν δώσει. Σε αυτό το show ήρθα για να ζήσω ωραίες στιγμές. 
Δυστυχώς βλέπω ότι αυτό δεν συμβαίνει πάντα, και με λυπεί αφάνταστα".

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, στο break που ακολούθησε η Χριστίνα πήγε στην Έλενα και της ζήτησε τον λόγο, τονίζοντάς της πως δεν ήταν σωστό να μιλήσει έτσι σε μία μάνα που έχει μεγαλώσει ολομόναχη τον γιο της και πως στα μαγαζιά που εμφανίζεται η διάσημη τραγουδίστρια, υπάρχουν χιλιάδες νεαρά παιδιά που καταναλώνουν μεγάλες ποσότητες αλκοόλ χωρίς να τους εμποδίζει κανείς.
Πηγή: Yupi.gr