Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

ΦΕΡΝΑΝΤΟ ΣΑΝΤΟΣ: «Κτηνωδία τα μέτρα στην Ελλάδα»!


Τα σκληρά μέτρα που έχει επιβάλλει η κυβέρνηση και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο στον ελληνικό λαό, καυτηρίασε ο Φερνάντο Σάντος μιλώντας στον πορτογαλικό Τύπο, όπου δεν παρέλειψε να εκφράσει τη σιγουριά του για τον επόμενο νικητή των εκλογών στη χώρα μας!

Τα όσα διαδραματίζονται στην ...
Ελλάδα, την οποία όπως έχει άλλωστε ο ίδιος αποκαλύψει, θεωρεί δεύτερη πατρίδα του, δεν θα μπορούσαν να αφήσουν ανεπηρέαστο τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Εθνικής μας, ο οποίος δεν φοβήθηκε να μιλήσει με σκληρή γλώσσα για τους υπεύθυνους, χαρακτηρίζοντας μάλιστα κτηνωδία τα σκληρά μέτρα και τη φοροεπιδρομή κατά των πολιτών!
Παράλληλα, ο Φερνάντο Σάντος, φιλοξενούμενος στην τηλεοπτική εκπομπή της Πορτογαλίας (η οποία αντιμετωπίζει επίσης οικονομικά προβλήματα) «TVI24», υποστήριξε πως οι Έλληνες φοβούνται τόσο να μιλήσουν, όσο και να βγουν από το ευρώ.
«Είναι πολιτιστικό ζήτημα. Ο Έλληνας θέλει να μιλήσει, ωστόσο, υπάρχει η σκιά της αύξησης των φόρων, της λιτότητας και της ανεργίας. Τα χειρότερα ήρθαν μετά την εμπλοκή του ΔΝΤ. Έχουν αρχίσει βάναυσες περικοπές, και τίποτα δεν έχει αλλάξει. Η ανεργία έχει αυξηθεί. Οι άνθρωποι πιστεύουν ότι δεν αξίζει να συνεχιστεί αυτό», τόνισε αρχικά ο 57χρονος τεχνικός, συμπληρώνοντας: «Το 70% με 75% των Ελλήνων δεν θέλουν η Ελλάδα να αφήσει το ευρώ επειδή φοβάται ότι τα πράγματα θα γίνουν ακόμη χειρότερα».
Αναφορικά με τα σκληρά μέτρα όπως το χαράτσι που επιβάλλεται μέσω του λογαριασμού της ΔΕΗ, τόνισε αιχμηρά: 
«Υπάρχουν κάποιοι φόροι που αφορούν όλους, και τους ιδιοκτήτες σπιτιών. Πρόκειται για μια κτηνωδία. Αν δεν πληρώσουν θα διακοπεί το ρεύμα».
Καταλήγοντας, ο Σάντος δεν παρέλειψε να κάνει μια πρόβλεψη για το κόμμα που θα κερδίσει τις επόμενες εκλογές: 
«Η Νέα Δημοκρατία θα κερδίσει σίγουρα», τόνισε.

Πηγή: onsports.gr