Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

AΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ: Σύζυγος πασίγνωστου ποδοσφαιριστή έπιασε τον άνδρα της με ..τραβεστί στο κρεββάτι τους!!!!

Η γυναίκα του... δημοφιλή κύπριου ποδοσφαιριστή - Α' κατηγορίας παρακαλώ - το έπιασε τσακωτό, στο ίδιο τους το σπίτι με την ερωμένη του η οποία δεν ήταν άλλη...
από μία τραβεστί. 


Το όλο περιστατικό - σκηνικό σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ShowTime-cy που πρώτη φορά έρχονται στο φως, έγινε στην Λευκωσία όπου και διαμένει ο κύπριος άσσος του ποδοσφαίρου με την εδώ και μερικά χρόνια σύζυγο του. 

Παρ' όλο το νεαρό της ηλικίας του (δεν ξεπέρασε τα 27) ο... δημοφιλής ποδοσφαιριστής και καρδιοκατακτητής μπορεί στη γυναίκα του να ήταν πάντα σοβαρός και να μην έδινε ποτέ τροφή για σχόλια όμως... η μεγάλη του αδυναμία, να πηγαίνει με τραβεστί φαίνεται πως τον έκανε να την πληρώσει πολύ ακριβά. 


Πριν από περίπου δύο εβδομάδες η σύζυγος του... είχε φύγει εκτός Λευκωσίας για να παρακολουθήσει κάποια σεμινάρια με συναδέλφους της. Εκεί στην Πάφο τα δύο από τα τρία σεμινάρια που είχε... φαίνεται πως ναυάγησαν και έτσι έπιασε μόνη τον δρόμο προς την επιστροφή...



 Ήθελε, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες του ShowTime-cy να επιστρέψει στο σπίτι με σκοπό να περιμένει τον δημοφιλή ποδοσφαιριστή και σύζυγο τηςκαι να περάσουν λίγες ώρες μαζί αφού εκείνος δύο μέρες μετά είχε αγώνα και έπρεπε πάλι... να εγκαταλείψει την οικογένεια. 


Έλα όμως που ο άσσος του κυπριακού ποδοσφαίρου είχε... δηλώσει ασθένεια, και δεν παρευρέθηκε στην καθημερινή προπόνηση αφού, είχε κανονίσει ερωτικό... παιχνίδι με μία τραβεστί όπου και είναι η μεγάλη του... παράνομη αδυναμία.


 Ο παράνομος του έρωτας... η γυναίκα - τραβεστί ήρθε στο σπίτι και οι δύο τους οδηγήθηκαν στο δωμάτιο του γάμου του, αφού η γυναίκα του θα... απουσίαζε στην Πάφο.. 


Κι όμως... εκείνη επέστρεψε πολύ νωρίτερα απ όσο εκείνος περίμενε.... Ο διάολος βλέπεις έχει πολλά ποδάρια... και όπως οργισμένη εξομολογείται σε φίλους και γνωστούς τον έπιασε στα πράσα μέσα στο ίδιο της το κρεβάτι να παίζει τα... περίεργα παιχνίδια που είχε στήσει με την... παράνομη γυναίκα - τραβεστί... !!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΘΡΑΚΗΣ



Πηγή: volostv.blogspot.com/