Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2011

ΑΘΗΝΑ: Έκαναν έρανο για να πληρώσουν τη βενζίνη!

Σημαντικά προβλήματα όσον αφορά τον ανεφοδιασμό των περιπολικών και μοτοσικλετών της αστυνομίας εντοπίζονται στα τρία μεγάλα σημεία ανεφοδιασμού τους, στην Αμυγδαλέζα στο Γουδί και στη λεωφόρο Συγγρού.

Οι υπηρεσίες της αστυνομίας στερούνται ποσοτήτων καυσίμων ενώ προσπαθούν να ...

ανεφοδιάζονται από καύσιμα του στρατού.

Σε ορισμένες περιπτώσεις μοτοσικλετιστές της ομάδας ΔΙΑΣ έκαναν έρανο μεταξύ τους μαζεύοντας 2 ή 3 ευρώ προκειμένου να εφοδιαστούν με καύσιμα και να εκτελέσουν τις περιπολίες τους.

Η απάντηση της ΕΛΑΣ για την έλλειψη καυσίμων


Ύστερα από τα δημοσιεύματα στον Τύπο, σχετικά με την έλλειψη καυσίμων για την κίνηση των οχημάτων της, η Ελληνική Αστυνομία προέβη στην ακόλουθη ανακοίνωση:

«Ο εφοδιασμός καυσίμων στις δεξαμενές της Ελληνικής Αστυνομίας, όπου δεν γίνεται από συμβεβλημένους ιδιώτες πρατηριούχους, πραγματοποιείται μέσω των Ενόπλων Δυνάμεων.

Προ διημέρου παρουσιάστηκε δυσλειτουργία στην εύρυθμη ροή του εφοδιασμού των καυσίμων, μέσω της διαδικασίας προμήθειας από τις Ένοπλες Δυνάμεις, χωρίς υπαιτιότητα του Σώματος.
Με ενέργειες της Πολιτικής και Φυσικής Ηγεσίας ο εφοδιασμός των οχημάτων της Ελληνικής Αστυνομίας γίνεται κανονικά. Πραγματοποιείται μέσω των υπηρεσιών του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και ιδίως από τα αποθεματικά του Πυροσβεστικού Σώματος και του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, καθώς και με απευθείας διάθεση καυσίμων από τα Ελληνικά Πετρέλαια»

Πηγή: Newsbeast.gr