Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

"ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ": Το συγκλονιστικό φινάλε της σειράς!


«Μυστικά τέλος!» ήταν η υπόσχεση που έδωσε ο Γιώργος Κυρίτσης στην αρχή της σεζόν μέσα από το τρέιλερ της επιτυχημένης σειράς του Mega. «Τα Μυστικά της Εδέμ» αποκαλύπτονται την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου (στις 22.00), με την προβολή του τελευταίου επεισοδίου.

Ύστερα από τέσσερις σεζόν, 630 επεισόδια και ...
περισσότερες από 18.750 σκηνές, φαίνεται τελικά ότι έφτασε η στιγμή κάποιοι να πληρώσουν το τίμημα των πράξεων τους κι άλλοι να ανταμειφθούν.

Έτσι, η Εύα (Φαίη Ξυλά) και ο Λευτέρης (Βασίλης Μπισμπίκης), η Νόρα (Αντιγόνη Δρακουλάκη) και ο Λουκάς (Παναγιώτης Πετράκης) βρίσκουν την ευτυχία χωρίς κανένα πια εμπόδιο και με τις οικογένειές τους να υποδέχονται καινούργια μέλη. Επιπλέον ο Λουκάς θα πάρει στα χέρια του το δικηγορικό γραφείο του Πέτρου Ρούσσου (Δάνης Κατρανίδης) ύστερα από επιθυμία του ίδιου, καθώς δεν θα αντέξει ότι έχει δολοφονήσει έναν άνθρωπο κι έτσι αποφασίζει να φύγει μακριά από την Αμαλία (Βάνα Πεφάνη) και την κόρη τους Μελίτα (Χρύσα Παππά) η οποία θα κλειστεί για πάντα σε ψυχιατρείο.

Happy end επιφυλάσσουν οι δημιουργοί Έλενα Ακρίτα και Γιώργος Κυρίτσης και στον Στέφανο (Αλέξανδορς Σταύρου) με την Εριέττα (Μάντυ Λάμπου). Από την άλλη τραγικό τέλος θα βρουν τελικά η Νταίζη (Μαριάννα Πολυχρονίδη) και ο αγαπημένος της Χρήστος (Περικλής Κασσανδρινός) αφού πρώτα παντρευτούν.

Λίγο πριν από το τέλος θα δούμε τους ήρωες δεκαπέντε χρόνια μετά να βρίσκονται στην ίδια παραλία από όπου ξεκίνησε η ιστορία. Εκείνη τη νύχτα που θα "πέφτουν" πάλι αστέρια, τα παιδιά τους θα δώσουν τις δικές τους ευχές.

Trivia

Τα γυρίσματα της σειράς ήταν καθημερινά, πολύωρα και πολλές φορές δύσκολα. Εκτός από το πλατό υπήρχαν δέκα ακόμη φυσικοί χώροι. Οι τρεις σκηνοθέτες -Γιάννης Βασιλειάδης, Ευγενία Οικονόμου, Γιώργος Σιούγας- μαζί με τα εξήντα μέλη των δύο συνεργείων πραγματοποίησαν γυρίσματα σε πολλές περιοχές της Αττικής, ενώ ταξίδεψαν επίσης σε Παρίσι και Κωνσταντινούπολη. Το τελευταίο "πάμε" των σκηνοθετών δόθηκε στο τέλος του περασμένου Ιουλίου.

Το μερίδιο τηλεθέασης της σειράς από την ημερομηνία έναρξης μέχρι και σήμερα είναι 43,8%, που αντιστοιχεί σε 1.489.000 τηλεθεατές. Σύμφωνα με το Mega, είναι το υψηλότερο που έχει σημειώσει καθημερινή απογευματινή σειρά (με ώρα μετάδοσης στις 19:00) από το 2002 μέχρι σήμερα. Τη φετινή σεζόν, το διάστημα από 3 Οκτωβρίου έως 28 Νοεμβρίου το μερίδιο τηλεθέασης των «Μυστικών της Εδέμ» είναι 40,7%, ενώ οι τηλεθεατές που παρακολούθησαν τη σειρά έστω και για ένα λεπτό είναι 2.178.000.





Πηγή: Yupi.gr