Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2011

ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΟΒΕΡΔΟΣ: Ζητά εκλογή αρχηγού του ΠΑΣΟΚ από το λαό!


Τα χαρτιά του για την επόμενη μέρα στο ΠΑΣΟΚ άνοιξε ο Ανδρέας Λοβέρδος τονίζοντας ότι ο επόμενος αρχηγός του κινήματος θα πρέπει να εκλεγεί με ανοιχτές διαδικασίες από το λαό και ότι οι διαδικασίες αυτές θα πρέπει να έχουν γίνει πριν από τις βουλευτικές εκλογές.

Ο υπουργός Υγείας μιλώντας στο ...
 ΣKΑΪ, σημείωσε ότι η διαδικασία εκλογής του νέου αρχηγού του ΠΑΣΟΚ, θα πρέπει να ολοκληρωθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα, χωρίς περιοδείες και χωρίς μεγάλο χρηματικό κόστος.

Στην ερώτηση εάν τη διαδικασία εκλογής θα πρέπει να ανοίξει ο Γιώργος Παπανδρέου, ο Υπουργός Υγείας απάντησε καταφατικά σημειώνοντας ότι αυτό επιτάσσει η καταστατική διαδικασία, δήλωσε όμως με νόημα ότι στο ΠΑΣΟΚ δεν υπάρχει μόνο ο Γιώργος Παπανδρέου.

Σε άλλη συνέντευξη του στην Real News ο κ. Λοβέρδος δήλωσε έτοιμος να συμμετέχει στον σχετικό διάλογο για την επόμενη μέρα στο ΠΑΣΟΚ, όταν αυτός ανοίξει, προαναγγέλοντας εμμέσως την συμμετοχή του στην διαδικασία διαδοχής.

Ο κ. Λοβέρδος ξεκαθάρισε ότι οι όποιες συζητήσεις θα μπορούν να γίνουν αφού πρώτα υπάρξει η συμφωνία και η εκταμίευση της 6ης δόσης καθώς όπως είπε χαρακτηριστικά αποτελεί την πρώτη προτεραιότητα.

«Αναζητείται ο πολιτικός μας λόγος και παράλληλα με τις υπουργικές μου υποχρεώσεις, διαμορφώνω και το πολιτικό πρόγραμμα των μείζονων προτεραιοτήτων που έχει ανάγκη η χώρα. Και είμαι έτοιμος να συμμετέχω στον σχετικό διάλογο, όταν αυτός ανοίξει» τόνισε ο Υπουργός Υγειάς.
 Πηγή: Apospasma.gr