Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2011

ΒΛΑΣΗΣ ΤΣΑΚΑΣ: «Ο Τσάκας δεν την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια»!

Ο Βλάσης Τσάκας συνεχίζει για μία ακόμα ημέρα τις δηλώσεις…


 Σήμερα ο εκπρόσωπος του Πρίγκιπα μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης και τόνισε ότι «δεν την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια», ενώ συμπλήρωσε με το ...
γνωστό σαρκαστικό του ύφος ότι είναι: «πολύ… βαρύς για να το κάνει»

Παράλληλα, έριξε βολές στον πρόεδρο του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Γόντικα, και επεσήμανε ότι το χθεσινό επεισόδιο ήταν «στημένο»

«Δύο κύριοι εξέφρασαν τις αντιρρήσεις τους λίγο διαφορετικά, κατευθυνόμενοι σε γενικότερο σχέδιο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για την υποδοχή μας. Και ξέχασα να ευχαριστήσω για αυτό. Δε θέλω να ασχοληθώ με το ποιος το οργάνωσε. Έγινε φραστικό επεισόδιο. Θεωρούσαν δεδομένο ότι αυτό που λέμε δεν υπάρχει και δε θα γίνει. Ίσως οι άνθρωποι είχαν συνηθίσει από τις ψεύτικες ελπίδες και νόμιζαν ότι έτσι θα είναι και αυτή. Και ο πιο χαζός -κι εγώ είμαι λίγο χαζός- αντιλαμβάνεται ότι ήταν λίγο… στημένο», είπε ο Τσάκας στο «Αθλητικό Metropolis» και συμπλήρωσε: 

«Ζητήσαμε φιλοξενία, αλλά δεν την είχαμε. Με τον κ. Βαρδινογιάννη δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, μας έχει φερθεί άψογα. Έχουν μάθει πολλοί να ζουν από τον Παναθηναϊκό. Δεν υπάρχει ούτε μία στο εκατομμύριο με εμάς πάνω να μείνει κάποιος εκεί. Αν δεν προχωρήσει η συμφωνία, θα κάθονται στην καρέκλα τους και θα κάνουν τον Παναθηναϊκό… ΑΕΚ».

Στη συνέχεια σύγκρινε τη φιλοξενία που είχε ο εκπρόσωπος της Arboris με εκείνη που είχε ο ίδιος: «Φιλοξενούσαν στα επίσημα τον κ. Γεωργίου, που λέγεται ότι εκπροσωπεί την Arboris, αλλά υπάρχει στις λίστες που βγήκαν από το Υπουργείο Οικονομικών. Ενώ στον επενδυτή που είναι προ των πυλών φέρονται έτσι, στον άλλον που είναι στο «θα», συμπεριφέρονται αλλιώς. Αφήνω τις κρίσεις σε εσάς. Είπα ότι όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά».

Σε σχετική ερώτηση ξεκαθάρισε: «Ο Τσάκας δεν την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια, είναι πολύ… βαρύς για να το κάνει»!

Για την πορεία της υπόθεσης με τον Πρίγκιπα, ανέφερε: «Αφού δείξουμε όσα έχουμε δείξει, με την παρουσία του πρίγκιπα στην Αθήνα, τότε θα ανακοινώσουμε τις αποφάσεις. Όλα όσα υποσχεθήκαμε θα τα δείξουμε την Τετάρτη και θα εξασφαλίσουμε τη συναλλαγή. Να είναι σίγουρος ο κ. Βαρδινογιάννης για εμάς. 

Στη συνέχεια θα πάρουμε τις αποφάσεις μας και θα ανακοινώσουμε την τελική μας πρόταση. Δεν είπα ότι θα χαλάσει η συμφωνία. Ο νόμος δεν έχει ψηφιστεί ακόμη, οπότε όπως αντιλαμβάνεστε, δεν μπορεί να τελειώσει το θέμα μέχρι να συμβεί αυτό».

Όσο για την ψήφιση του νέου αθλητικού νόμου που θα πραγματοποιηθεί στις 13 Δεκεμβρίου, σχολίασε: «Το 13 μου αρέσει, γιατί παραπέμπει στη θύρα 13»!Πηγή: Zougla.gr