Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

ΝΙΚΟΣ ΚΑΛΑΘΗΣ: Εγκατέλειψε θύμα τροχαίου, βαρια τραυματισμένη μια νεαρή γυναίκα - Η έκθεση της τροχαίας "καίει" τον διεθνή μπασκετμπολίστα!


«Κόλαφο» για τη συμπεριφορά του διεθνούς μπασκετμπολίστα του Παναθηναϊκού Νικ Καλάθη αποτελεί η έκθεση της Τροχαίας Κηφισιάς που αποκαλύπτει σήμερα η ...
 zougla.gr
Ο δημοφιλής αθλητής κατηγορείται για πρόκληση τροχαίου με τραυματισμό επιβάτη και στη συνέχεια εγκατάλειψη του θύματος.
To ατύχημα στο οποίο εμπλέκεται ο καλαθοσφαιριστής των πρωταθλητών Ευρώπης και, σύμφωνα με τις ιατρικές γνωματεύσεις, έχει ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό μιας 35χρονης γυναίκας σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής 13ης Νοεμβρίου.
Οδός Αγίου Κωνσταντίνου στο Μαρούσι, δύο ώρες και 25 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα της 13ης Νοεμβρίου: Το αυτοκίνητο στο οποίο επιβαίνει ένα νεαρό ζευγάρι είναι σταθμευμένο σε φανάρι. Ξαφνικά, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του θύματος, ένα θηριώδες, μαύρο τζιπ πέφτει επάνω τους. Το αποτέλεσμα είναι το όχημά τους να προσκρούσει σε ένα μπροστινό αυτοκίνητο. Δημιουργείται, δηλαδή, καραμπόλα.
«Μας εγκατέλειψε»
Από το τράνταγμα η 35χρονη γυναίκα (η οποία επέβαινε ως συνοδηγός) τραυματίστηκε στον αυχένα. Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η πλευρά του ζευγαριού, ακολούθως αποβιβάστηκαν από το αυτοκίνητο. Από το τζιπ αποβιβάστηκαν ο Νίκ Καλάθης (τον οποίο όμως δεν αναγνώρισαν) και η αρραβωνιαστικιά του.
Ακολούθησε μικροένταση. Εντύπωση, όμως, προκαλεί το γεγονός ότι, πριν καταφθάσει η Τροχαία, ο Νικ Καλάθης και η αρραβωνιαστικιά του επιβιβάστηκαν στο όχημά τους και απομακρύνθηκαν από τον τόπο του ατυχήματος.
Από μόνο του αυτό το γεγονός -που πιστοποιείται από το έγγραφο-ντοκουμέντο που βρίσκεται στη διάθεσή μας- προκαλεί πολλά ερωτήματα. Για ποιο λόγο ο μπασκετμπολίστας, τα στοιχεία του οποίου μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν ήταν γνωστά- σηκώθηκε και έφυγε; Αρμόζει σε έναν αθλητή αυτή η συμπεριφορά, από τη στιγμή που μάλιστα ένας άνθρωπος έχει τραυματιστεί;
Το δελτίο οδικού τροχαίου ατυχήματος υλικών ζημιών που συντάχθηκε λίγη ώρα αργότερα αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ο β’ οδηγός αποχώρησε χωρίς να αφήσει στοιχεία και πριν την άφιξή μας».   

Δείτε το έγγραφο

Τον αναγνώρισαν μέσω του Διαδικτύου
Την επόμενη ημέρα, το ζευγάρι πήγε στην Τροχαία Κηφισιάς και κατέθεσε μήνυση κατ’ αγνώστου για πρόκληση αυτοκινητικού ατυχήματος. Μέχρι εκείνη τη στιγμή, το μόνο που γνώριζε ήταν ο τύπος του αυτοκινήτου (τζιπ), το χρώμα του (μαύρο) και ο αριθμός πινακίδας, τον οποίο είχε συγκρατήσει.
Από τα στοιχεία του οχήματος οι άνδρες της Τροχαίας κατέληξαν στην εταιρεία η οποία τα ενοικιάζει, στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός, και λίγες ημέρες αργότερα το ζευγάρι αναγνώρισε τον Νικ Καλάθη μέσω φωτογραφιών που είδε από το Διαδίκτυο. Τότε πήγε εκ νέου στην Τροχαία και τον κατονόμασε.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η 35χρονη γυναίκα νοσηλεύθηκε στο ΚΑΤ και, σύμφωνα με τις γνωματεύσεις των αρμοδίων γιατρών, έχει υποστεί κάταγμα στον αυχένα, με τον χρόνο αποθεραπείας να μην έχει προσδιορισθεί ακόμα.
Τι υποστηρίζει ο Καλάθης  
Εντύπωση προκαλεί ότι όλο αυτό το διάστημα τόσο η ΚΑΕ Παναθηναϊκός όσο και ο διεθνής αθλητής τηρούν σιγήν ιχθύος, καθώς η δική τους θέση εκδηλώνεται μέσω ανεπίσημων διαρροών. Σύμφωνα με αυτές, η πλευρά του μπασκετμπολίστα ισχυρίζεται ότι το ατύχημα δεν έχει συμβεί όπως το περιγράφει το θύμα και ετοιμάζεται να καταθέσει μήνυση. Δεν εξηγεί, όμως, για ποιο λόγο ο αθλητής τράπηκε σε «άτακτη φυγή», πριν προσέλθει το Ανακριτικό Τμήμα της Τροχαίας.
Η zougla.gr επικοινώνησε με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός, η οποία δήλωσε ότι το θέμα χειρίζεται ο αρμόδιος μάνατζερ, ο οποίος, όμως, λείπει στο εξωτερικό…


Πηγή: Zougla.gr