Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

ΒΛΑΣΗΣ ΤΣΑΚΑΣ: Την "έκανε" - μετά την φραστική επίθεση που δέχτηκε στο ΟΑΚΑ δήλωσε πως αποσύρεται το ενδιαφέρον του πρίγκιπα Σουλτάν Αλ Σαούντ!!


Ο Βλάσης Τσάκας... ξαναχτύπησε και μετά την φραστική επίθεση που δέχτηκε στο ΟΑΚΑ δήλωσε πως αποσύρεται το ενδιαφέρον του πρίγκιπα Σουλτάν Αλ Σαούντ!

Από την πρώτη μέρα που εμφανίστηκε στο προσκήνιο σε κάθε αγώνα υπήρχε κόσμος που έδειχνε πως ήταν δίπλα του. Ωστόσο όσο περνούσε ο καιρός και ο πρίγκιπας δεν εμφανιζόταν, οι...
φίλοι του «τριφυλλιού» άρχιζαν να αλλάζουν στάση προς τον Βλάση Τσάκα, από την στιγμή μάλιστα που ο εκπρόσωπος του πρίγκιπα Σουλτάν Αλ Σαούντ δεν σταματούσε να μιλάει, τάζοντας Ροναλντίνιο και λαγούς με πετραχήλια.

Αποκορύφωμα της αλλαγής στάσης η σημερινές αποδοκιμασίες. Αποδοκιμασίες που ανάγκασαν σύμφωνα πάντα με τον ίδιο, τον Τσάκα να αποφασίσει να αποσύρει την πρόταση του πρίγκιπα, αφού πρώτα ολοκληρωθεί ο οικονομικός έλεγχος. Μια εξέλιξη που αλλάζει τα δεδομένα, ενώ ο Κρητικός μάνατζερ άφησε αιχμές και για την διοίκηση του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά επισήμανε μετά τις νέες αποδοκιμασίες στο τέλος του ματς, ενώ στο ξεκίνημα είχε απειληθεί με γιαούρτια αν δεν σταματήσει να μιλάει: «Αφού πρώτα αποδείξουμε την αγοραστική μας δύναμη, για να μην αμφιβάλλει κανείς για την οικονομική κατάσταση του Πρίγκιπα Σουλτάν, ανακοινώνουμε ότι η πρόταση μας για την απόκτηση των μετοχών του Γιάννη Βαρδινογιάννη αποσύρεται».

Για την ΠΑΕ: «Η συμπεριφορά της ΠΑΕ ήταν απαράδεκτη. Δεν είναι δυνατόν να φέρονται έτσι στους ανθρώπους που επιθυμούν να επενδύσουν στον Παναθηναϊκό».

«Σταμάτα να λερώνεις το όνομα της ομάδας»

Όσον αφορά τον κόσμο, οι φίλοι του Παναθηναϊκού μόλις αντίκρισαν τον Τσάκα άρχισαν να του λένε, αρχικά πριν την έναρξη του ματς: «Τσάκα, πού είναι ο πρίγκιπας; Θα φας γιαούρτια! Θα πέσει γιαούρτι!».

Πάντως και μετά το τέλος του παιχνιδιού υπήρξαν αρκετοί οπαδοί του Παναθηναϊκού που πλησίασαν τον Τσάκα και ένας από αυτούς του είπε: 

«Σταμάτα να λερώνεις το όνομά σου και κυρίως το όνομα του Παναθηναϊκού.
Ο Παναθηναϊκός έχει μεγάλη ιστορία και δεν γίνεται εσύ να παίζεις μαζί του. Αν δεν γίνει αυτό με τον πρίγκιπα να δεις τι έχεις να πάθεις. Που είναι ο Ασίς που έλεγες ότι θα ερχόταν; Που είναι τα λεφτά; Μας κοροϊδεύεις. Κλείσε επιτέλους το στόμα σου να δούμε τι θα γίνει. Έχεις πει ψέματα, από αύριο σε αύριο, από Τετάρτη σε Τετάρτη».

Μόλις ο εκπρόσωπος του πρίγκιπα Σουλτάν πήγαινε προς το αυτοκίνητος κάποιος του είπε πως «Δύο άτομα είναι μόνο μη δίνεις σημασία», για να απαντήσουν «τι δύο άτομα, ο κόσμος του Παναθηναϊκού είναι»

Μόλις έφτασε στο αυτοκίνητό του ο Τσάκας άλλος ένας φίλος του Παναθηναϊκού του είπε «Φρόντισε να μην είναι αλήθεια και θα δεις τι θα πάθεις»!


Πηγή: gazzetta