Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: Μίλησε για την... αριστουργηματική περιοδεία του στη Μυτιλήνη - Θυμήθηκε τον Βολτέρο μετά τα... πορτοκάλια! Δείτε το βίντεο!


Υποβάθμισε σήμερα ο Άδωνις Γεωργιάδης την σημασία της επίθεσης που δέχθηκε χθες με αυγά και πορτοκάλια κατά την περιοδεία του στην Μυτιλήνη. 

«Έκανα ένα αριστουργηματικό ταξίδι στη Μυτιλήνη παρά την εικόνα που....
παρουσιάστηκε», δήλωσε με νόημα και πρόσθεσε: 
«Ήταν 40-50 που κάνουν μονίμως φασαρία στο νησί αυτό, πέταξαν διάφορα αντικείμενα. Το έκαναν ξανά και στον τηλεοπτικό σταθμό που πήγα να δώσω μία μικρή συνέντευξη για θέματα του νησιού».

Ο ίδιος συνέχισε λέγοντας ότι «τα επεισόδια ήταν ένα ήσσονος σημασίας γεγονός. Πολύ ωραίο τηλεοπτικά μεν αλλά χωρίς καμία σημασία. Θεωρώ πολύ σημαντικό ότι από σήμερα έχω βάλει μπρος τις διευθύνσεις αλιείας να βρουν λύση για να μπορούν οι ψαράδες της Μυτιλήνης να έχουν να φάνε τα Χριστούγεννα».

Ο υφυπουργός του ΛΑΟΣ χρησιμοποίησε και μια γνωστή φράση του Βολτάιρου για να τονίσει το γεγονός ότι δεν τον πείραξαν οι αποδοκιασίες... 
«Η Δημοκρατία μας εδράζει σε ένα αξίωμα , σε αυτό που είπε ο Βολταίρος :‘’Διαφωνώ με ότι λες αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να τα λές’’. Θέλουν οι άνθρωποι αυτοί να διαφωνούν μαζί μου ή με την κυβέρνηση και να φωνάζουν; Πολύ ευχαρίστως, να πουν ότι θέλουν. Το να πετάνε όμως πέτρες, δεν είναι κομψό πράγμα».


Πηγή: ParaPolitika.gr