Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

ΠΑΤΡΑ: Έπεσε άγριο ξύλο στο γήπεδο της Παναχαϊκής- Κράνη, ρόπαλα, κουκούλες και τραυματίες


Το ξύλο που έπεσε ανάμεσα στους οπαδούς της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού στον φιλικό αγώνα  παλαιμάχων, κάθε άλλο παρά...φιλικό ήταν, παρά το γεγονός ότι διοργανώθηκε για να εορταστούν τα 120 χρόνια από την ίδρυση της Πατρινής ομάδας. 
Απο την συμπλοκή 8 άτομα τραυματίστηκαν ενώ ...
σύμφωνα με πληροφορίες τα τρία απο αυτά φέρουν σοβαρά τραύματα και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.
Αγνωστοι, φορώντας κράνη και κουκούλες και κρατώντας λοστούς, επιτέθηκαν στους οπαδούς της ΑΕΚ που προσέρχονταν στο γήπεδο. Για ένα περίπου 10λεπτο επικράτησε ένταση έξω από το γήπεδο, με αποτέλεσμα να υπάρξουν υλικές ζημιές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα.

Το δελτίο Τύπου ης ΕΛ.ΑΣ αναφέρει: «Την 21-11-2011/14.30 στην Πάτρα, στο γήπεδο της Παναχαϊκής, το Δ.Σ. των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών της Παναχαϊκής, διοργάνωσε φιλανθρωπικό τουρνουά, με τη συμμετοχή παλαιμάχων ΑΕΚ, Παναθηναϊκού, Καλαμάτας και Παναχαϊκής. 
Περί ώρα 15.15, (30) περίπου φίλαθλοι της ΑΕΚ, που βρισκόταν έξω από το γήπεδο, δέχτηκαν επίθεση από (30) περίπου φιλάθλους έτερης ομάδας, με αποτέλεσμα να τραυματισθούν (8) ελαφρά.
Στους (5) από τους ανωτέρω τραυματίες παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από κλιμάκιο του Ερυθρού Σταυρού, που βρίσκεται πλησίον του γηπέδου, ενώ οι (3) μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο. Ανωτέρω φίλαθλοι κατά την αποχώρησή τους προκάλεσαν μικρές υλικές ζημιές σε (3) οχήματα, τα οποία ήταν σταθμευμένα όπισθεν του γηπέδου. Δράστες αναζητούνται».


Πηγή: TheBest.gr