Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: Ένα βήμα πριν τη διαγραφή Άρης, Κυριάκος, Μιλτιάδης, Αντώναρος...


«Στην επόμενη κίνηση θα βρεθείτε εκτός Νέας Δημοκρατίας» είναι το μήνυμα που έχει στείλει από χθες η Συγγρού στην ομάδα των «μετριοπαθών» που εκφράστηκε με την κίνηση των «5» (Σπηλωτόπουλος, Χαρτζηδάκης, Μητσοτάκης, Βαρβιτσιώτης, Αντώναρος)

Στο επιτελείο του ...
 Α. Σαμαρά είναι πεπεισμένοι ότι σχεδόν όλα τα μέλη της κίνησης των «5» έχουν αποφασίσει ότι θα συνεχίσουν την τακτική των διαφοροποιήσεων και γι αυτό χθες ο πρόεδρος του κόμματος με την παρέμβαση του φρόντισε να ξεκαθαρίσει ότι η επόμενη κίνηση του θα είναι οι διαγραφές.

Εκτίμηση ανθρώπων που κινούνται στον περίγυρο του κ. Σαμαρά είναι πώς ορισμένοι βουλευτές του κόμματος κινούμενοι παράλληλα με εκδοτικά συμφέροντα επιχειρούν να επιμηκύνουν τον βίο της κυβέρνησης Παπαδήμου δημιουργώντας κλίμα παράτασης της εθνικής συνεννόησης και συνεργασίας. Κι αυτό παρά το ότι η επίσημη γραμμή του κόμματος είναι πώς οι εκλογές πρέπει να γίνουν όπως ακριβώς έχει συμφωνηθεί, δηλαδή στις 19 Φεβρουαρίου η σε άλλη πολύ κοντινή ημερομηνία.

Ορισμένοι στη Συγγρού έχουν ήδη προγράψει κάποια από τα στελέχη που κινούνται στους «5» η πέριξ αυτών ενώ στο στόχαστρο έχουν μπει βουλευτές οι οποίοι θεωρείται ότι δεν υπηρετούν με επάρκεια το στόχο των διαχωριστικών γραμμών και της πορείας προς τις κάλπες το συντομότερο δυνατόν.

Από την πλευρά τους οι «5» τηρούν στάση αναμονής και δεν κρύβουν την ενόχληση τους για το τρόπο με τον οποίο τους αντιμετώπισε χθες ο κ.Σαμαρας εξισώνοντας τους με τον Φαήλο Κρανιδιώτη.

Πηγή: ParaPolitika.gr