Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Η τελευταία ζαριά των εργαζομένων στο ALTER - Υπό κατάληψη το κανάλι! Δείτε το βίντεο!


Λίγο μετά τις 9.00 το βράδυ, το Alter "κατέβασε ρολά". 


Οι εργαζόμενοι του σταθμού, μη αντέχοντας άλλο την κοροϊδία και τον εμπαιγμό των Κώστα Γιαννίκου και Γιώργου Κουρή, αποφάσισαν να ρίξουν την τελευταία τους ζαριά και να κόψουν κάθε ελπίδα να την κάνουν οι δύο επιχειρηματίες. 


Το planet-greece επικοινώνησε με τους συναδέλφους του ALTER και σας μεταφέρει μέσα από την κατάληψη όλα τα τελευταία νέα, αλλά και το συγκλονιστικό βίντεο...


Οι εργαζόμενοι, έχοντας κάνει άπειρα βήματα πίσω και ρίχνοντας τόνους νερού στο κρασί τους, εδώ και ένα χρόνο κάνουν υπομονή. Δείχνουν μνημειώδη κατανόηση στα προβλήματα ρευστότητας που αντιμετωπίζει το μαγαζί, τα οποία, πάντως, ΔΕΝ προέρχονται από δικές τους πράξεις.

Δούλεψαν επί μήνες απλήρωτοι, υπάκουσαν κάθε φορά που οι Γιαννίκος και Κουρής τους υπόσχονταν ότι θα τους καταβάλουν έστω και τμήμα των δεδουλευμένων τους. Τους δούλευαν επί μήνες ψιλό γαζί και πάλι, παρά την διάρρηξη των σχέσεων εμπιστοσύνης με την διοίκηση, έκαναν το βήμα της οπισθοχώρησης προκειμένου να βρεθεί λύση.

Μέχρι που προχθές άδειασε και η τελευταία σταγόνα από το ποτήρι της υπομονής τους. Ανακοίνωσαν στους Γιαννίκο και Κουρή ότι οι διαφημίσεις, πλέον διακόπτονται και στην θέση τους θα παίζουν μόνο το "φιλερ" των εργαζομένων, με το οποίο ενημερώνουν τους τηλεθεατές για όλα όσα έχουν υποστεί εδώ και μήνες.

Σε ένδειξη καλής θέλησης, όταν ο Γιαννίκος τους έδωσε νέα προθεσμία πληρωμής, αποφάσισαν να κάνουν πίσω, με την προϋπόθεση να προβάλεται το "φίλερ" πριν και μετά τις διαφημίσεις. Όμως ο Γιαννίκος, ως γνήσιος επιχειρηματίας που τιμάει τον λόγο του, πήρε τηλέφωνο στο Master του σταθμού κι έδωσε εντολή να παίζουν ΟΛΕΣ οι διαφημίσεις των επιχειρήσεών του, όπως και οι διαφημίσεις του Κουρή (ο οποίος αναζητείται από πολύ κόσμο), ενώ ταυτόχρονα έδωσε εντολή να μην μεταδίδεται το μήνυμα των εργαζομένων.

Έτσι, από τις 9.00 το βράδυ ο σταθμός τελεί υπό την πλήρη κατάληψη των ΑΠΛΗΡΩΤΩΝ εργαζομένων. Έχουν βγάλει βάρδιες, επί 24ωρου βάσεως θα βρίσκονται εργαζόμενοι στο κανάλι και πλέον από τη συχνότητά τους μεταδίδεται μόνο αυτό το μήνυμα:





Το planet-greece, έχει ξαναδηλώσει στο παρελθόν ό,τι στηρίζει πλήρως τους εργαζομένους του Alter και τα δίκαια αιτήματά τους. Γιατί πολύ απλά, κανένας Κουρής και κανένας Γιαννίκος δεν έχει μείνει επί 5, 8 ή 10 μήνες χωρίς φράγκο στην τσέπη του. Ποτέ δεν τους έχουν κάνει έξωση. Ποτέ δεν έχουν μείνει νηστικοί. Ποτέ δεν έχουν νοιώσει απόκληροι της κοινωνίας χωρίς να ευθύνονται.

Επιτέλους ας επέμβει ένας εισαγγελέας, να κατασχέσει τις περιουσίες των δύο επιχειρηματιών, με τα χρήματα να πληρωθούν οι εργαζόμενοι του alter και οι πιστωτές του και ας δώσει η πολιτεία τη συχνότητα στους εργαζομενους του καναλιού. Ούτως ή άλλως, αυτοί το "έτρεχαν" ανέκαθεν. Αυτοί έκαναν τα πάντα. Ξέρουν καλύτερα από οποιονδήποτε να το διοικήσουν.

Αλλά ας σκύψουν ΟΛΟΙ πάνω από το πρόβλημα των εργαζομένων του σταθμού. Οι άνθρωποι (όχι οι 5-10 τηλεαστέρες) ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕ!!!!

Το planet-greece θα αναδημοσιεύσει όλα τα μηνύματα που λαμβάνουμε στο mail από τους εργαζόμενους του σταθμού, είτε αυτά είναι επώνυμα είτε ανώνυμα. Για να μάθουν όλοι οι αναγνώστες και τηλεθεατές τι πραγματικά συμβαίνει στο κάτεργο των Κουρή - Γιαννίκου.



Πηγή: Planet-Greece